ΒΟΛΕΪ

Ενημέρωση για το Σεμινάριο

Ενημέρωση για το Σεμινάριο

Η πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει για το Σεμινάριο που έγινε την Πέμπτη 19 Αυγούστου στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

''Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Αυγούστου, το πρώτο σκέλος του τετραήμερου Εξειδικευμένου Προπονητικού Σεμιναρίου Πετόσφαιρας της ομάδας μας στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή όλων των προπονητών των Πετοσφαιρικών μας Τμημάτων και Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας.

Στο σεμινάριο διδάσκει ο Ελλαδίτης Προπονητής, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Πετόσφαιρας και κάτοχος FIVB Level II κ. Βασίλης Χριστόπουλος.

Ο κ. Χριστόπουλος υπήρξε στο παρελθόν αθλητής πετόσφαιρας και ως προπονητής εργάστηκε με διακρίσεις σε αρκετές ομάδες και τμήματα υποδομής της Θεσσαλονίκης. Για αρκετά χρόνια διετέλεσε Ομοσπονδιακός προπονητής στα κλιμάκια πετοσφαίρισης παγκορασίδων Θεσσαλονίκης και βοηθός προπονητής στις ομάδες παγκορασίδων, κορασίδων και γυναικών της Εθνικής Ελλάδος.

Τα θέματα που παρουσίασε ο κ. Χριστόπουλος είναι:

1. Μυϊκή Ενδυνάμωση και Φυσική Κατάσταση.
2. Ατομική Τεχνική
3. Φυσικές Απαιτήσεις και Ενέργειες
4. Τακτική (ατομική και ομαδική)
5. Επιθετική Ανάπτυξη και Αμυντική Διάταξη

Στην αρχή του σεμιναρίου απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Πετοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργος Φαντάρος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Χριστόπουλο για την εδώ παρουσία του και την προθυμία του να μεταφέρει στους προπονητές της ομάδας τις γνώσεις και την εμπειρία του''.