ΒΟΛΕΪ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Νέα Σαλαμίνα!

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Νέα Σαλαμίνα!

Ανακοίνωση από το τμήμα πετόσφαιρας της Νέας Σαλαμίνας.

«Το Πετοσφαιρικό τμήμα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για την περίοδο 2021-2022, για νέα παιδιά ηλικίας από 7-13 ετών που ενδιαφέρονται να μυηθούν στο μαγικό κόσμο του βόλεϊ, έχοντας ως γνώμονα την άρτια άθληση με ορθή διαπαιδαγώγηση των μικρών ηλικιών.
Παράλληλα με τη φυσική αγωγή των νεαρών πετοσφαιριστών υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών και τις διακρίσεις των αγωνιστικών τμημάτων, προτεραιότητα μας αποτελεί η διδασκαλία του ήθους που διαπνέει την ομάδα μας από την ίδρυση της και σε όλη την ιστορία της, που έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές.
Στο πρόγραμμα της διεύθυνσης των ακαδημιών μας είναι η ανάδειξη αθλητών παράλληλα με την πρόοδό τους στο σχολείο και τον κοινωνικό στίβο εφαρμόζοντας στην πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί».
Διατηρούμε ένα ιδιαίτερο οικογενειακό κλίμα τόσο ανάμεσα στα παιδιά, όσο και ανάμεσα στους γονείς. Διατηρούμε και εξελίσσουμε Ομάδες μέσα και έξω από το γήπεδο.
Οι εγγραφές στις ακαδημίες πετόσφαιρας της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα συνεχίζονται κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους. Το παιδί ανάλογα με την ηλικία του θα μπαίνει στο αντίστοιχο τμήμα και θα λαμβάνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στην αναβαθμισμένη κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του γυμνασίου του Αγίου Νεοφύτου από εξειδικευμένους προπονητές, τρεις φορές την εβδομάδα:
– Τετάρτη και Πέμπτη 16:15-17:30
– Σάββατο 9.30 με 10:45.
Η περίοδος προπονήσεων ξεκινάει στις 1 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 30 Ιουνίου 2022.
Μη διστάσετε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την ιδιαιτερότητα που κάνει την ακαδημία της ομάδας μας ξεχωριστή.
Δώστε στο εαυτό σας και το παιδί σας την ευκαιρία να γίνει μέλος της ομορφότερης παρέας και να γνωρίσει την ομορφιά του πιο συναρπαστικού αθλήματος.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικώς.
Υπεύθυνοι ακαδημιών:
Διευθυντής Ακαδημιών: Μαρίνος Μπέρος
Συντονιστής Ακαδημιών: Λευτέρης Αδάμου
Τηλ επικοινωνίας για εγγραφές στο 96348856».