ΒΟΛΕΪ

Φιρμάνι από τη Νέα Σαλαμίνα

Φιρμάνι από τη Νέα Σαλαμίνα

Η πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Χίτζιου η οποία κατάγεται από την Ελλάδα και παίζει σαν ακραία-λίμπερο.

Αναλυτικά:

''Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την Ελληνίδα ακραιο-λίμπερο Μαρία Χίτζιου για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022.

Πέραν του αγωνιστικού μέρους η Μαρία θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα μας, καθώς εκτός από παίκτρια, θα είναι και προπονήτρια στα τμήματα ακαδημιών του σωματείου μας.

Ξεκίνησε την καριέρα της στις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για μια τετραετία 2015-2019 στην Α’ ομάδα, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ε.Ν.Α.ΑΘ. Σε προπονητικό επίπεδο είναι κάτοχος του διπλώματος FIVB Level 1 και εργάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στα τμήματα υποδομής της Ε.Ν.Α.ΑΘ.
Καλωσορίζουμε την Μαρία στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!''.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "season 2021/22 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ 1948 WELCOME MARIA CHITZIOU LIBERO #SoloSalamina @NeaSalaminaVolley You Tube f"