ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Interview On The Go με πρώτο καλεσμένο τον Αντρέα Βύρα (video)

Interview On The Go με πρώτο καλεσμένο τον Αντρέα Βύρα (video)

Το Interview On The Go είναι εδώ! Όπως προαναγγείλαμε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας είναι ο πρώτος μας καλεσμένος.

Ο Διευθυντής του LarnakaSports, Πάνος Λάρκος, «ταξιδεύει» τον Ανδρέα Βύρα στους δρόμους της Λάρνακας και τον «ανακρίνει» για την πόλη μας, τις ομάδες, το ποδόσφαιρο και φυσικά μας μιλά και για την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναφέρεται στην κάρτα φιλάθλου, αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία με την... καριέρα του που τερματίστηκε πρόωρα και άδοξα και μεταξύ άλλων αποθεώνει την ΑΕΚ.

Σε ένα νέο εγχείρημα για τα κυπριακά δεδομένα το LarnakaSports παρουσιάζει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό και το Interview On The Go είναι σίγουρα κάτι καινούργιο που ελπίζουμε να αγαπήσετε και να αγκαλιάσετε.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον Ανδρέα Βύρα σε μία αλλιώτικη συνέντευξη...

***Κάντε την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στο YouTube του LarnakaSports, έτσι ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι και άμεσα για κάθε καινούργιο βίντεο που δημοσιεύουμε, ενώ ταυτόχρονα θα μπαίνετε στην κλήρωση σε μελλοντικούς διαγωνισμούς που θα έχουμε στην ιστοσελίδα μας.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις ατάκες του κ. Βύρα:

«Το LarnakaSports είναι κάτι που έλειπε από την πόλη μας. Ένα site που όταν μπαίνεις να μην διαβάζεις για το ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια αλλά για τις ομάδες που έχουν έδρα την πόλη μας»

«Η θέση του Δημάρχου είναι όπως τον προπονητή του ποδόσφαιρου. Όλοι την ξέρουν, όλοι σε συμβουλεύουν και όλοι έχουν άποψη»

«Για να είσαι επιτυχημένος Δήμαρχος την παραπάνω σου ώρα πρέπει να παρακαλάς τα διάφορα Υπουργεία να προωθήσουν τα αιτήματα σου...»

«Το πιο αποτελεσματικό όπλο που έχουμε για να κάνουμε σωστούς ανθρώπους και να μείνουν οι νέοι μακριά απ' αυτά που καταστρέφουν την ζωή τους είναι ο αθλητισμός. Τίποτε άλλο δεν είναι τόσο αποτελεσματικό»

«Η προεδρία στη Νέα Σαλαμίνα ήταν πιο δύσκολη απ' ότι η Δημαρχεία. Οι παίκτες ήταν απλήρωτοι... Να σας πω ότι την επόμενη μέρα που πήγα δουλειά εκεί στο Ταμιευτήριο η γραμμή ήταν ως έξω άτομα που χρωστούσε λεφτά η Νέα Σαλαμίνα από το 2010. Μέχρι και το Gatorade που έπιναν οι παίκτες το χρωστούσαμε για 3-4 χρόνια. Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη κατάσταση»

«Η Νέα Σαλαμίνα βασίζεται στην αγάπη του κόσμου»

«Σκοπός μας ήταν να σώσουμε το σωματείο στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Έστω και από μακριά ήμουν εκεί τα επόμενα 1-2 χρόνια για να βοηθήσουμε και να βελτιωθεί η κατάσταση»

«Δεν με ενδιαφέρει κανένα φακέλωμα. Δεν έχω καταλάβει όμως τι έχει προσφέρει. Τι έχει αλλάξει με την κάρτα φιλάθλου; Είδαμε επεισόδια στα γήπεδα και δεν είδαμε κάποια σύλληψη με την κάρτα φιλάθλου. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η λογική της. Αν θα εφαρμόσουμε ένα μέτρο να το εφαρμόσουμε σωστά για να έχει κάποια χρησιμότητα. Υπάρχουν κενά και δεν κατάλαβα γιατί δεν τα διορθώνουμε. Ο χουλιγκανισμός και τα επεισόδια θέλουν άλλη αντιμετώπιση. Με μία κάρτα δεν λύνεις το πρόβλημα»

«Η Σαλαμίνα όσους φιλάθλους έχει, έχει και τόσους προπονητές»

«Όταν πέρασες ομάδες με τριπλάσιο και τετραπλάσιο προϋπολογισμό αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της επιτυχίας και ότι δεν μπορείς να το κάνεις κάθε χρόνο»

***Το LarnakaSports ευχαριστεί θερμά τον Κωνσταντίνο Παναγιώτου για το μοντάζ και την επιμέλεια του βίντεο.