ΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ

«Είμαι ευχαριστημένος από τον ΠΟΞ, έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς»

«Είμαι ευχαριστημένος από τον ΠΟΞ, έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς»

Ο Δημήτρης Δημητρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ"...

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΟΞ ανέφερε στον συνάδελφο Ανδρέα Ψάλτη:

Για τον ΠΟΞ...

-"Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια 29Μ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν και τον κόσμο τους και έτσι τα παιχνίδια γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι".

-"Έχουμε στο ρόστερ μας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από τους 25 ποδοσφαιριστές οι 21 είναι κάτω των 21 χρονών. Για εμάς στόχος είναι η ομάδα να είναι σε μια καλή θέση στη βαθμολογία".

-"Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Εμείς έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μας βοήθησε η διακοπή. Σύντομα θα φτάσουμε σε ψηλότερα επίπεδα απόδοσης".

Για την Εθνική...

-"Με την Κροατία δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Το παιχνίδι με την Μάλτα ήταν αποτυχία. Μπορούσαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα που είχαμε. Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη συγκέντρωση".

-"Υπάρχει ταλέντο στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βάλουμε την δημοκρατικότητα στο ποδόσφαιρο μας. Εάν θα γίνουν αλλαγές, πρέπει να γίνει αναδιοργάνωση του σχεδιασμού. Πρέπει να γίνει ένας κορμός στην Εθνική. Αν γίνονται σπασμωδικές κλήσεις διεθνών θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει ομοιογένεια".

-"Δεν έχουμε φτασμένους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παν στο εξωτερικό για να κάνουν την διαφορά. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές όπως ο Σωτηρίου, ο Λαίφης, ποδοσφαιριστές που είναι στο εξωτερικό και αγωνίζονται όμως δεν είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι, η ομάδα έχει κάνει μια τακτική πάνω σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Άρα εμείς πρέπει τους ποδοσφαιριστές μας να τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν".