ΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ

Θεοδώρου στο {LS}: «Δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο πριν τον Ιούλιο-Αύγουστο - Ας πάνε να παίζουν στην Λεμεσό»

Θεοδώρου στο {LS}: «Δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο πριν τον Ιούλιο-Αύγουστο - Ας πάνε να παίζουν στην Λεμεσό»

Οι ομάδες της Β΄ κατηγορίας βρίσκονται και αυτές σε δύσκολη θέση με όλα αυτά που συμβαίνουν και όλες ψάχνουν τρόπους να επιβιώσουν με όλα αυτά που γίνονται.

Σε δηλώσεις του στο LarnakaSports ο Δώρος Θεοδώρου, υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΟΞ και μας εξέφρασε τη δική του άποψη για τα όσα συμβαίνου.

«Ήταν φυσιολογικό με τα σημερινά δεδομένα να παρατείνονταν τα μέτρα από την κυβέρνηση.   

Οι δηλώσεις των επιστημόνων κυρ. Καραγιάννη και κυρ. Κωστρίκη όπως και άλλων, αλλά και η οδηγία της Κομισιόν χθες για σταδιακή χαλάρωση των μέτρων δε διαφαίνεται ότι θα έχουμε αγώνες πριν τον Ιούλη, Αύγουστο. Και να σας δώσω ένα παράδειγμα: όταν σε ένα εστιατόριο ή καφέ θα απαγορεύεται η μαζική σύναξη, πως γίνεται στα αποδυτήρια να μπαίνουν 25-30 άτομα;

Η προσωπική μου άποψη είναι όπως σας ανάφερα και πριν τρεις εβδομάδες όπως διακοπή άμεσα το πρωτάθλημα, ειδικά των Β΄ και Γ΄ κατηγοριών. Το ίδιο πρέπει να ισχύσει και για την 1η κατηγορία. Αν αυτοί για λόγους Ευρώπης θέλουν να παίξουν ας πάνε όλες οι ομάδες στην Λεμεσό που έχει τα πιο λίγα κρούσματα, να μπουν σε ξενοδοχεία που έχει πολλά εκεί, να μείνουν καραντίνα 14 μέρες και μετά να ξεκινήσουν προπονήσεις και αγώνες στο Τσίρειο.

Αν στην Β΄ κατηγορία δεν γίνει άμεση διακοπή του πρωταθλήματος είναι τόσα τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά που θα χαθεί και η επόμενη χρονιά».

Για την χθεσινή (8/4) ανακοίνωση-απάντηση του ΠΑΣΠ, ανέφερε: «Οι δηλώσεις του ΠΑΣΠ μέσω του Εκτελεστικού του προέδρου με λυπούν πάρα πολύ. Το επίπεδο έπεσε πολύ χαμηλά και δεν γίνετε να ειρωνεύεσαι Προέδρους και παράγοντες Σωματείων. Η υγεία του καθενός δεν είναι παιχνίδι.

Είμαστε και εμείς ένας από τους 15 της Β΄ κατηγορίας. Πρέπει επιτέλους η Β΄ κατηγορία να αναβαθμιστεί. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του.

Πιστεύω ότι η ΚΟΠ θα πάρει την σωστή απόφαση για την Β΄ Κατηγορία ώστε να ξεκινήσουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη υγιείς και χωρίς πολλά προβλήματα το νέο πρωτάθλημα».