ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Προπονητής Ντιναμό: Δεν τον φοβίζει η ψηλή θερμοκρασία στη Λευκωσία – Οι δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας

Προπονητής Ντιναμό: Δεν τον φοβίζει η ψηλή θερμοκρασία στη Λευκωσία – Οι δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Ομόνοια, ο προπονητής των Κροατών, Νταμίρ Κρζναρ.

«Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι της Ομόνοιας, η οποία ξέρει πώς να κρατάει την κατοχή, είναι καλή και μπροστά αλλά δεν είχε τελικές. Τους κρατήσαμε καλά και ελπίζω ότι θα το ξανακάνουμε.

Χρειαζόμασταν έναν υπομονετικό και έξυπνο παιχνίδι, ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να λύσουμε τα πάντα γρήγορα και είχαμε επίσης την ατυχία με τον τραυματισμό του Ademi, οπότε τα σχέδιά μας άλλαξαν.

Ήταν πολύ καλά τοποθετημένοι οι Κύπριοι, με την ενδιάμεση ζώνη και είχαμε προβλήματα με αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, περιμέναμε υπομονετικά και πετύχαμε δύο τέρματα.

Οι δύο πρώτες αλλαγές ήταν αναγκαστικές λόγω των τραυματισμών των Ademi και Ivanušec.

Ο Ivanušec είναι εντάξει παρόλο που δέχτηκε χτύπημα στο στήθος ενώ ο Ademi έχει ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμό στον τετρακέφαλό του. Δεν θα προβλέψω τίποτα ακόμη, αλλά ελπίζω ότι θα είναι καλά. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω το κοινό που μας ανέβασε όταν χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας.

Δεν είμαι χαρούμενος όταν τονίζεται ότι θα παίξουμε στη Λευκωσία με ζέστη γιατί δεν θέλω άλλοθι και να γεμίζω τα κεφάλια των παικτών. Όταν πεις σε κάποιον 15 φορές ότι είσαι έτσι, είσαι έτσι, τότε αρχίζει να το πιστεύει. Το ποδόσφαιρο παίζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες, οπότε εδώ έχουμε περίπου 30 °C, η διαφορά είναι πέντε ή έξι βαθμούς. Με αυτή τη λογική, τότε ο Valur θα έπρεπε να είχε λάβει 19 τέρματα εδώ επειδή προέρχονταν από περίπου 10°C και εδώ ήταν 35°C, τότε έπρεπε να σέρνονται και όχι να τρέχουν. Η πρόθεση μας είναι να διεξαχθούν οι τελευταίες προπονήσεις σε παρόμοιες συνθήκες που θα συναντήσουμε στην Κύπρο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός στο Ζάγκρεμπ θα είναι πολύ παρόμοιος. Θα ταξιδεύσουμε μια μέρα πριν από το παιχνίδι»