ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στα 10 ευρώ το ντέρμπι με Ερμή (όλες οι λεπτομέρειες)

Στα 10 ευρώ το ντέρμπι με Ερμή (όλες οι λεπτομέρειες)

Ενημέρωση από τη Νέα Σαλαμίνα για το παιχνίδι με τον Ερμή:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου. Ο αγώνας είναι ορισμένος για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Στάδιο ΓΣΖ και θα είναι τηλεοπτικός.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα ξεκινήσει μόλις παραδοθούν τα εισιτήρια από την ομάδα του Ερμή προς το Σωματείο μας και οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Red Shop στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή, σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24 663090 για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις. Ο αριθμός προπώλησης εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μαθητικό εισιτήριο: 4 ευρώ
Παιδικό εισιτήριο: Δωρεάν

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και την ανακοίνωση της ΚΟΠ ημερομηνίας 9 Οκτωβρίου 2021 αυτά που ισχύουν για την παρουσία θεατών στα γήπεδα είναι:

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εμβολιασμός και με τις 2 δόσεις ή εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnos&Johnon και μετά από πάροδο δύο εβδομάδων)
  • Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες
  • Πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών.