ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το σημαντικό στατιστικό και το ερώτημα για Αδάμο

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Το σημαντικό στατιστικό και το ερώτημα για Αδάμο

Ένα σημαντικό στατιστικό για τη Νέα Σαλαμίνα φέτος στο πρωτάθλημα είναι με τους δύο επιθετικούς της να βρίσκονται σε τρομερή φόρμα. 

Η Νέα Σαλαμίνα σε 26 αγώνες σκόραρε 29 γκολ, εκ των οποίων τα 20 πέτυχαν οι δύο επιθετικοί της, Βάγκνερ και Ντανίλο, από δέκα ο καθένας. 

Φυσικά ένα δίδυμο επιθετικών "φωτιά", καθώς τα 20 γκολ μιλούν από μονά τους, με τους παίκτες να έχουν ήδη προσφέρει αρκετά στην ομάδα. 

Όμως τα τελευταία παιχνίδια ένα μεγάλο ερώτημα έχει δημιουργηθεί σε αρκετούς για ένα παίκτη ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα. 

Ο λόγος για τον Αδάμο Ανδρέου, οποίος απουσιάζει από την εντεκάδα στους τελευταίους αγώνες της ομάδας, ενώ τα λεπτά που παίρνει είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα όσα πρόσφερε στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Αδάμος έχει να αγωνιστεί ως βασικός από τις 2/1/2021, ένας παίκτης ο οποίος έδειξε ότι έχει όλα όσα πρέπει για να μπορεί να αγωνιστεί και να προσφέρει. 

Φυσικά στα πλέι οφ ο Αδάμος μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζει η Νέα Σαλαμίνα μέσα στο γήπεδο. 

Ακόμη ένας άλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έδειξε ότι όταν παίζει η Νέα Σαλαμίνα είναι αρκετά καλή, είναι ο Θωμάς Νικολάου και αυτό φάνηκε στον αγώνα με την Καρμιώτισσα, όχι μόνο στην σέντρα που έβγαλε για το γκολ αλλά στην συνολική του εικόνα στον αγώνα. 

Η Νέα Σαλαμίνα έχει αρκετά καλό υλικό, το ζητούμενο είναι να γίνεται σωστή διαχείριση.