ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

«Έχει αγγίξει τις ψυχές τους, Σαλαμίνα σημαίνει Αμμόχωστος»

«Έχει αγγίξει τις ψυχές τους, Σαλαμίνα σημαίνει Αμμόχωστος»

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου στην εκπομπή "Στην Κερκίδα".

Αναλυτικά:  

"Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Βλέπουμε με αυτοπεποίθηση το μέλλον. Δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες".

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα...

"Αναμένουμε τις επόμενες αγωνιστικές, θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι. Ενεργήσαμε γρήγορα. Δουλέψαμε μελετημένα. Έγινα προσεκτικές επιλογές, επιλογές ουσίας, οι οποίες ταιριάζουν στο μοντέλο που έχει θέσει η τεχνική μας ηγεσία".

Για τον Σάββα Δαμιανού...


"Ο Σάββας Δαμιανού και οι συνεργάτες τους έχουν αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή και την κατάσταση που βρισκόταν αγωνιστικά. Γνώριζαν το ρόστερ της ομάδας και από την πρώτη στιγμή έλεγε πως έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ"

Για τις απαιτήσεις του κόσμου...   

"Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας πρέπει να είναι περήφανος. Νέα Σαλαμίνα σημαίνει Αμμόχωστος, σημαίνει προσφυγιά, σημαίνει αγώνας. Τέλος Μαίου θα μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό μας. Να μην ονειρευόμαστε πράγματα που ίσως να είναι απίθανα, να περιοριστούμε να δούμε το επόμενο μας παιχνίδι".  

Για την κίνηση της Νέας Σαλαμίνας να προβάλει βίντεο και εικόνες από την εισβολή στους παίκτες πριν το ματς με την Πάφο...

"Οι ποδοσφαιριστές, ειδικά οι νεοφερμένοι έπρεπε να ξέρουν την ταυτότητα αυτής της ομάδας και τους έγινε μια παρουσίαση. Τους εξηγήθηκε πως ήταν η ζωή πριν την προσφυγιά και πως είναι τα δεδομένα σήμερα. Έχει αγγίξει τις ψυχές τους και έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται και γιατί βρίσκονται στην Νέα Σαλαμίνα".

Για τα έργα στο Μενεού...

"Τα έργα δεν είναι μόνο στο Μενεού είναι και στο Αμμόχωστος. Στο Μενεού έχουμε ανακαινίσει τους περισσότερους χώρους. Στο Αμμόχωστος έχει ολοκληρωθεί το έργο του στεγάστρου. Προχωρούμε στην ανακαίνιση των δημοσιογραφικών θεωρείων".

Για το θέμα να μην υπάρξει απευθείας διαβάθμιση...

"Το ζητήσαμε και όταν ήμασταν στα χαμηλά και το ζητάμε και τώρα γιατί αυτό είναι δίκαιο".