ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Αποκλειστικό: Πήρε την υπογραφή του διεθνή Μπαϊσάμα Σανκόχ

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Αποκλειστικό: Πήρε την υπογραφή του διεθνή Μπαϊσάμα Σανκόχ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LarnakaSports η Νέα Σαλαμίνα έχει συμφωνήσει με τον διεθνή μέσο Μπαϊσάμα Σανκόχ.

Πρόκειται για 28χρονο αμυντικό μέσο οποίος γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά κατάγεται από τη Γουινέα και είναι εν ενεργεία διεθνής. Ξεκίνησε την καριέρα του από Γκινγκάμπ όπου είχε 24 συμμετοχές και ένα γκολ με τη δεύτερη ομάδα και ακολούθως προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα όπου σε πέντε χρόνια κατέγραψε 46 συμμετοχές.

Πέρασε επίσης από Μπρεστ, ενώ την τελευταία τριετία ανήκε στην Καέν με την οποία είχε 50 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε εννέα συμμετοχές και τέσσερα γκολ και πήρε μεταγραφή στην Β΄ Ιταλίας για λογαριασμό της Άσκολι αλλά λόγω κορωνοϊού δεν πρόλαβε να αγωνιστεί και αποχώρησε.

Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση με τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον Πάμπο Χριστοδούλου να κερδίζουν την υπογραφή του παίκτη που δείχνει ικανός να κάνει τη διαφορά. Το γεγονός ότι έχει πέντε σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες…