ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Όλη η Λάρνακα μιλούσε για το χαμόγελο του κ. Γιαννάκη…

Όλη η Λάρνακα μιλούσε για το χαμόγελο του κ. Γιαννάκη…

Ιδιαίτερα αγαπητός ήταν σε όλο τον κόσμο της Λάρνακας ο Γιαννάκης Αποστόλου που έχασε πρόσφατα τη ζωή του και σκόρπισε στην πόλη μας το πένθος.  

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ με ανακοινώσεις τους εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του αγαπημένου τους Γιαννάκη.

Μπορεί να ήταν φίλος της Νέας Σαλαμίνας αλλά είχε φίλους απ’ όλες τις ομάδες και όλοι τον σέβονταν απεριόριστα. Το χαμόγελο και η καλοσύνη του ήταν τέτοια στοιχεία που δεν μπορούσες να αγνοήσεις και όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν.

Δείτε πιο κάτω τις ανακοινώσεις που είχαμε από τις ομάδες για τον Γιαννάκη Αποστόλου.  

Όλες οι ανακοινώσεις:

Νέα Σαλαμίνα

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου Γιαννάκη Αποστόλου υπαλλήλου του Κ.Ο.Α.

Ο Γιαννάκης ήταν υποστηρικτής της ομάδας μας και πάντα βρισκόταν στο πλευρό του σωματείου μας.

Αιωνία του η μνήμη».


Ανόρθωση

«Έχουμε πληροφορηθεί με μεγάλη θλίψη την απώλεια του Γιαννάκη Αποστόλου.

Ο εκλιπών εργαζόταν στον Κ.Ο.Α και ήταν εκ των υπευθύνων στο «Αθλητικό Κέντρο - Κίτιον» εκεί όπου η ομάδα μας εδρεύει από το 2014 και εντεύθεν. Καθημερινά στο πλευρό της ομάδας μας, για να κυλούν απρόσκοπτα οι προπονήσεις και οι αγώνες.  

Εκφράζουμε τη βαθύτατη μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Γιαννάκη και στέλνουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι Γιαννάκη Αποστόλου. Αιωνία σου η μνήμη».  

 

AEK

«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιαννάκη Αποστόλου, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ο θανών ήταν υπάλληλος του ΚΟΑ στο Κίτιον και βρισκόταν πάντα δίπλα στις ομάδες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και φούτσαλ του Σωματείου μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».