ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το ξέσπασμα του Πουρσαϊτίδη λέει πολλά…

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Το ξέσπασμα του Πουρσαϊτίδη λέει πολλά…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναφέρεται στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα έχει με μερίδα του κόσμου που δεν στηρίζει την ομάδα αλλά της βάζει μεγαλύτερη πίεση στα δύσκολα. Όπως δεν είναι η πρώτη φορά που εκθειάζει αυτούς που στηρίζουν την ομάδα στο γήπεδο εκεί που πρέπει.

Στη Διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ είχε ένα μικρό ξέσπασμα με όσα ανέφερε. Το είπε ουσιαστικά και ο ίδιος ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και ότι θα μπορούσε να χάσει το ματς.

Ήταν μία άσχημη αγωνιστικά βραδιά για τη Νέα Σαλαμίνα και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος σε τέτοιες στιγμές χρειάζεται να είναι κοντά στην ομάδα. Πόσο μάλλον όταν αυτή προέρχεται μετά από τέσσερις νίκες.

Ο Πουρσαϊτίδης θέλει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι στους παίκτες. Να πορευτούν μαζί και όχι να μπαίνει μεγαλύτερη πίεση από τον ίδιο τον κόσμο. Έτσι δεν χτίζονται σωστές νοοτροπίες…

Διαβάστε όσα είπε στο ξέσπασμα του ο Ελλαδίτης τεχνικός…

«Θέλω να ευχαριστήσω τους θετικούς φιλάθλους μας, ειδικά στα τελευταία 20 λεπτά που μας σπρώξανε. Όταν αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στην Ανόρθωση, στο ΑΠΟΕΛ θυμάμαι ότι ο κόσμος έπαιρνε μόνος του αποτελέσματα. Ειδικά σε αυτό σημείο που βρίσκεται η ομάδα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, μέσα στους στόχους, με ένα καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο... είμαι πολύ απογοητευμένους από τους φιλάθλους μας.

Από αυτούς που κάθισαν στο σπίτι, ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο αλλά παιδιά όταν έρχεστε στο γήπεδο, ελάτε και να είστε θετικοί, να βοηθήσετε την ομάδα, όχι να έρθετε στο γήπεδο για να αποδοκιμάσετε τους ποδοσφαιριστές μου.

Εμένα κάντε το, δεν έχω κανέναν πρόβλημα, όχι τους ποδοσφαιριστές μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους θετικούς φιλάθλους, ήταν ένας λόγος που ισοφαρίσαμε το παιχνίδι».