ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το έξτρα κίνητρο των «ερυθρόλευκων» (πιθανή ενδεκάδα)

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Το έξτρα κίνητρο των «ερυθρόλευκων» (πιθανή ενδεκάδα)

Πολύ σημαντική αναμέτρηση έχει να δώσει σήμερα (18:00) η Νέα Σαλαμίνα μέσα στο «Αμμόχωστος» όπου υποδέχεται την ΕΝΠ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει και τον Κίνγκσλεϊ και τον Φουστάρ στην αποστολή και αν κρίνει ότι κάποιος εκ των δυο είναι 100% έτοιμος θα τον ρίξει στο ματς. Ειδικά ο Κίνγκσλεϊ είναι παίκτης που δεν θέλει να χάνει παιχνίδια με τίποτα και ακόμη και να μην είναι απόλυτα έτοιμος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παίξει.

Με αυτά τα δεδομένα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα παρατάξει τον Κίσσα κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα με τους Χριστοφόρου, Λαμπό και Σέζαρ ή Φουστάρ, δεξιά ο Σαν Ρομάν και αριστερά ο Κορέια.

Στην μεσαία γραμμή λογικά θα δούμε τον Κωστή με ένα εκ των Μαριάνοβιτς ή Ρέινολντς. Δεξιά της επιθετικής γραμμής θα κινείται ο Ελουντού, αριστερά ο Σίμπσον και στην κορυφή ο Κίνγκσλεϊ ή ο Μαουρίσιο.

Το έξτρα κίνητρο…
Μετά και την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ η Νέα Σαλαμίνα έχει την ευκαιρία να πάει στους 26 βαθμούς και να ξεφύγει τρεις βαθμούς από την ομάδα της Λεμεσού. Ουσιαστικά θα είναι τέσσερις βαθμοί η διαφορά μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας η ομάδα της Αμμοχώστου έχει πλεονέκτημα.

Με αυτά τα δεδομένα το παιχνίδι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την Νέα Σαλαμίνα και ο κόσμος καλείται να στηρίξει την προσπάθεια και να βρεθεί στο γήπεδο για να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές.