ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Κανείς δεν της χάρισε τίποτα, κοντά σε στόπερ

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Κανείς δεν της χάρισε τίποτα, κοντά σε στόπερ

Το γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει του Σίμπσον βρίσκεται στο επίκεντρο της νίκης της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στην ΑΕΛ σε διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια αλλά και στα social media.

Όπως και να το κάνουμε είναι ένα γκολ που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Απ’ την άλλη όμως δεν πρέπει να μηδενίζεται ή να κρύβεται κάτω από το χαλί η πολύ καλή παρουσία των ερυθρολεύκων του Σάββα Πουρσαϊτίδη.  

Η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έφτιαξε φάσεις, είχε ευκαιρίες να σκοράρει νωρίτερα στο ματς και να «καθαρίσει» τη νίκη. Έδειξε για μία ακόμη φορά ότι μόνο τυχαία δεν είναι εκεί που βρίσκεται σήμερα. 

Από την αρχή της σεζόν η ομάδα πέρασε από συμπληγάδες, αμφισβήτηση, πίεση. Ο Πουρσαϊτίδης με τη διοίκηση κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά την όλη κατάσταση και τα αποτελέσματα είναι εκεί και «μιλούν». Πλέον η Νέα Σαλαμίνα έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην εξάδα.

Και αυτό δεν το πέτυχε με τη βοήθεια κανενός διαιτητικού λάθους αλλά με τη δική της μαγκιά.

Πλησιάζει στόπερ…
Δεν θα αργήσει να έρθει η πρώτη κίνηση ενίσχυσης της Νέας Σαλαμίνας. Φαίνεται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου είναι κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και σύντομα θα προκύψουν νεότερα μιας και υπάρχουν προχωρημένες επαφές.