ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Απάντηση Κόρνου: «Στο γήπεδο πάντως δεν είχε γατάκια»

Απάντηση Κόρνου: «Στο γήπεδο πάντως δεν είχε γατάκια»

Ο Ανδρέας Σταυρινίδης, έφορος του Κόρνου FC, μίλησε στον SuperSport FM 104 και κατέθεσε τις θέσεις της ομάδας του, σχετικά με το συμβάν που συνέβη στον αγώνα με την ΕΝΑΔ και τις καταγγελίες που έγιναν για επίθεση και ξυλοδαρμό στον Κώστα Καϊάφα.   

Οι τοποθετήσεις του:  

"Οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή συνέχεια των γεγονότων μόνο φανατισμό και παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργήσουν. Το θέμα θα πάει στη δικαστική, υπάρχει φύλλο αγώνος και έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Αθλητικό Δικαστή. Θεωρώ ότι ήταν λάθος το ότι δόθηκε τόση έμφαση από τους ανθρώπους της ΕΝΑΔ. Εγώ θέλω να αποκαταστήσω το κύρος της ομάδας μας γιατί μας προσβάλλει ο τρόπος που έθεσαν το θέμα.  

Δεν χτυπήθηκε ο Κώστας Καϊάφας. Διαπληκτίστηκε με κάποιον παίκτη μας, ο παίκτης μας εισήλθε στα αποδυτήρια και εγώ έκλεισα την πόρτα, όμως ο κύριος Καϊάφας ήρθε να ζητήσει τον λόγο όχι με τον καλύτερο τρόπο, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ήρθαν σε διαπληκτισμό, ο ένας μέσα στα αποδυτήρια και ο άλλος έξω, λέχθηκαν κάποιες κουβέντες. Σπρώχτηκαν μεταξύ τους, έπεσαν κάτω, όπως έπεσα και εγώ κάτω μαζί τους. Από αυτά συμβαίνουν και σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μπορεί ο κ. Καϊάφας να έχει γατάκια στο σπίτι του, πάντως στο γήπεδο δεν είχε γατάκια, ήμασταν άνθρωποι".