ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Η ήττα φέρνει… σκέψεις στον Εθνικό

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Η ήττα φέρνει… σκέψεις στον Εθνικό

Δεύτερη ήττα σε δυο παιχνίδια για τον Εθνικό Άχνας ο οποίος κόντρα στην ΠΑΕΕΚ ήταν απογοητευτικός και δίκαια ηττήθηκε απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήταν διαβασμένος και ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.  

Η ομάδα της Άχνας υστέρησε πολύ και πλέον χρειάζεται να αλλάξουν πολλά για να μπορέσει να επανέλθει και να μην την πάρει η κάτω βόλτα. Ακολουθούν δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Ανόρθωση και Δόξα που θα σίγουρα πρέπει να πάρει κέρδος ο Εθνικός. Ειδικά στο ματς με τη Δόξα.  

Αυτό που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι η έλλειψη δημιουργίας στην μεσοεπιθετική γραμμή αλλά και η αμυντική αδυναμία σωστής αντίδρασης. Ο Ντόλεζαλ σε ρόλο επιτελικού δεν μπορεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις, ενώ από την στιγμή που στην ομάδα δεν υπάρχει ένα «καθαρό 10άρι» ο Ηλίας Χαραλάμπους αναμένεται να κάνει σκέψεις για αλλαγή του 4-2-3-1 σε ένα διαφορετικό σύστημα για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να αποδώσει καλύτερα.   

Ένα 3-5-2 ή ένα 3-4-3 ίσως να ταιριάξει καλύτερα στον Εθνικό στην πορεία. Όλα αυτά βέβαια τα ξέρει πολύ καλύτερα ο Κύπριος τεχνικός που πέρσι απέδειξε ότι έχει τον τρόπο να βρίσκει λύσεις στα δύσκολα.