ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Μιτσίδης: «Να παραμείνουμε ταπεινοί, ο Μάριος έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό»

Μιτσίδης: «Να παραμείνουμε ταπεινοί, ο Μάριος έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ".

Ο Μάριος Μιτσίδης αναφέρθηκε τόσο στο Μάριο Ηλία όσο και στη σπουδαία χτεσινή νίκη της Άχνας επί του Ερμή...

Για τον Μάριο Ηλία...

-"Έχουμε δει κάποια δημοσιεύματα που δεν ισχύουν. Θα θέλαμε να πούμε ότι δεν είναι η ώρα να συζητούμε για συμβόλαια, για μεταγραφές. Είναι η ώρα να δούμε την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι. Ο Μάριος δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό και τον επόμενο χρόνο και όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να  μιλήσει με τον πρόεδρο".

Για την χθεσινή νίκη και την συνέχεια...

-"Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μας βοήθησε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Δείξαμε ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα".

-"Καταφέραμε να ξεφύγουμε για πρώτη φορά από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί".

-"Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Όλοι θέλουν το καλό της ομάδας. Ο Ηλίας ένωσε τα αποδυτήρια. Αυτό είναι το μυστικό της μέχρι τώρα πορείας που έχουμε κάνει".

-"Σίγουρα κάναμε αρκετά μεγάλα βήματα. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, ώστε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε".