ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Ηλίας: «Ο Φανιέρος έστειλε ανθρώπους δικούς του...»

Ηλίας: «Ο Φανιέρος έστειλε ανθρώπους δικούς του...»

Ο Ηλίας Χαραλάμπους μίλησε στη Διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ερμή στο Αμμόχωστος και στάθηκε στη φιλοξενία των γηπεδούχων. 

“Ήταν ένα δυσκολο παιχνίδι με μια καλη ομάδα όπως ο Ερμής πόσω μάλλον όταν μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς. Δείξαν χαρακτήρα και γυρίσαμε νωρίς το παιχνίδι. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια. Πήραμε πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για το μέλλον ψυχολογικά και βαθμολογικά.

¨Θέλω να σταθώ στη φιλοξενία από τους ανθρώπους του Ερμή. Ειδικά από τον Λούκα Φανιέρο που μετά το τέλος έστειλε ανθρώπους δικούς του για να μας δώσουν συγχαρητήρια. Αυτό τους τιμά ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι. Έχουμε αρκετά παιχνίδια παιχνίδι με παιχνίδι".

"Τις τελευταίες μέρες χάσαμε δύο πολύ σημαντικούς ανθρώπους τους οποίους είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά. Τον Νίκο Χαραλάμπους και Σωκράτη Χάσικο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει”.

“Ο στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι σημαντικό που βγήκαμε από επικίνδυνη ζώνη. Ένας αγώνας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.