ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Ηλία: «Έχω πολλή εμπιστοσύνη στην ομάδα μου-Φαβορί ΑΕΛ και Ομόνοια»

Ηλία: «Έχω πολλή εμπιστοσύνη στην ομάδα μου-Φαβορί ΑΕΛ και Ομόνοια»

Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλίας.

Για την ήττα από την ΑΕΛ: «Νομίζω μας άξιζε τουλάχιστον η ισοπαλία, πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε φάση ούτε αλλά ούτε η ΑΕΛ μας απείλησε ιδιαίτερα, είχε όμως την κατοχή της μπάλας. Δεύτερο ημίχρονο κάναμε φάσεις ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε 1-2 αλλά προσπαθήσαμε αρκετά».

«Υπάρχουν ακόμη 14 παιχνίδια και θα είμαστε αντιμέτωποι με ισάξιες ομάδες, νομίζω εάν πάμε όπως ήμασταν στα τελευταία παιχνίδια με θέληση και πάθος τότε θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος, από την παραμονή».

«Χθες παίζαμε με την ΑΕΛ μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τώρα θα παίζουμε με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, θα είναι ίσα τα παιχνίδια και έχω πολλή εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Τα τελευταία παιχνίδια παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και αυτό θα συνεχιστεί αλλά είμαστε ενωμένοι και συνεχίζουμε έτσι. Αν το δούμε βαθμολογικά, όλες οι ομάδες είναι κοντά με δύο νίκες συνεχόμαστε θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο, θεωρώ έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με όλες τις ομάδες».

Για το μέλλον του: «Πρώτος μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να έχω την υγεία μου και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν σκέφτομαι το μετά θα χάσω το τώρα, θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή».

Για την μάχη του τίτλου και ποια ομάδα θεωρεί φαβορί: «Είναι και οι τέσσερις ομάδες πολύ καλές φέτος αλλά έχει ένα προβάδισμα η Ομόνοια, είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα αλλά και η ΑΕΛ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό σύνολο, αυτές οι δύο ομάδες είναι τα μεγάλα φαβορί με ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Ομόνοια. Για Απόλλωνα και Ανόρθωση, δεν μπορείς να τους αφήσεις στο περιθώριο αυτές τις δύο είναι μεγάλες ομάδες ειδικά ο Απόλλωνας αλλά νομίζω κάτι λείπει από την ομάδα».