ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Μιτσίδης: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να σωθούμε»

Μιτσίδης: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να σωθούμε»

Για όλα όσα αφορούν τον Εθνικό, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και την Κατερίνα Κυριάκου, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μάριος Μιτσίδης.

Για την θέση που έχει μέχρι στιγμής η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, ήταν από την αρχή και παραμένουν δύσκολα. Όσο περνάει ο καιρός και δεν κάνεις νίκες δυσκολεύουν όλα αλλά δεν χάνουμε την πίστη μας, θεωρούμε μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να σωθούμε».

Αν τους στοίχησε το παιχνίδι με την Δόξα και τους επηρέασε αρνητικά: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να νικήσουμε, είχαμε τέσσερα δοκάρια δεν μας έβγαινε τίποτα, δεν θα έλεγα ότι μας επηρέασε γιατί στη συνέχεια νικήσαμε την Πάφο. Όλα αυτά που πέρασε η ομάδα και η τύχη φυσικά δεν μας βοήθησαν. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν μια κακή παρένθεση με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία που είχαμε».

Αν ακόμη πιστεύουν στον στόχο της παραμονής: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες στην βαθμολογία, όλες οι ομάδες είναι κοντά, δεν υπάρχει ομάδα στα χαμηλά που ξεχωρίζει ότι μπορεί να ξεφύγει, οι αποστάσεις είναι μικρές. Περάσαμε πολλά αλλά η ομάδα ανεβαίνει παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μας βγαίνει ακόμη, ελπίζουμε με τις νέες προσθήκες να πάρουμε το κάτι παραπάνω και να πάρουμε νίκες. Η διοίκησή αν το θεωρούσε τελειωμένη υπόθεση δεν θα προχωρούσε σε τρεις προσθήκες. Το πιστεύουν και οι ποδοσφαιριστές μας ότι μπορούμε».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια«Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες το κίνητρο είναι μεγάλο. Νομίζω ότι αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΑΕΛ με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που παίξαμε ήμασταν κοντά σε ισοπαλία ή νίκη όπως με Ανόρθωση αν δεν αστοχούσαμε στο πέναλτι για παράδειγμα. Είμαστε αξιόλογοι με μεγάλες ομάδες και γιατί όχι να κάνουμε την έκπληξη».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι καινούργιοι είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι μόνο ο Δημήτρης Κυπριανού ίσως μείνει εκτός λόγω καρτών δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».