ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Φιλίππου: «Και να θέλαμε να δώσουμε τον Ηλία, δεν μπορούμε»

Φιλίππου: «Και να θέλαμε να δώσουμε τον Ηλία, δεν μπορούμε»

Ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στο θέμα του Μάριου Ηλία και την πρόταση της Ανόρθωσης.

Η αρχική τοποθέτηση: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Προσπαθούμε και θα τα καταφέρουμε, παρά το ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο μας: «Είναι κάποια πράγματα που ίσως κάναμε λάθη. Δεν είχαμε την απαιτούμενη οργάνωση. Υπάρχουν προβλήματα με τα γήπεδα. Δεν καταφέραμε να δουλέψουμε σωστά σε ένα τομέα που είναι πολύ σημαντικός».

Για το Δασάκι: «Ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να τα καταφέρουμε. Έγιναν όλες οι ενέργειες που έπρεπε και περιμένω σήμερα το πιστοποιητικό για να το στείλω στην αρμόδια αρχή».

Για τον Μάριο Ηλία: «Το θέμα ήταν ξεκάθαρο. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης γνωρίζει τη θέση μας από την πρώτη στιγμή που είχαμε επαφή».  

Για τα ποσά που γράφτηκαν: «Αυτή η επαφή έγινε όταν υπήρχε η πρόθεση για επιστροφή του Κορρέα. Στην κουβέντα μου ανέφερε το όνομα του Μάριου Ηλία. Του είπα ότι έχουμε δύο ποδοσφαιριστές με κορωνοϊό, ενώ ο Κονέ είναι τραυματίας. Ο Μάριος Ηλία είναι ο μόνος διαθέσιμος ποδοσφαιριστής για την επίθεση. Δεν είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε τον Μάριο Ηλία. Θεωρούμε το θέμα κλειστό. Σημασία έχει ο χρόνος. Δεν μπορεί ο Εθνικός να βρει τώρα ισάξιο ποδοσφαιριστή για να τον αντικαταστήσει.  Είναι ένα θέμα που έχει λήξει. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο και τον έχει απόλυτη ανάγκη η ομάδα. Και να θέλαμε να τον δώσουμε, δεν μπορούμε».

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα της κατηγορίας. Παίζουμε με μια ομάδα που άλλαξε προπονητή, ο Νίκος Ανδρονίκου είναι γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα έρθει με αλλαγμένη ψυχολογία. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί».