ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Οι απουσίες ενόψει Ερμή, ο Ηλία και η ενίσχυση

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Οι απουσίες ενόψει Ερμή, ο Ηλία και η ενίσχυση

Σε στάση αναμονής βρίσκονται στον Εθνικό για να δουν αν θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση ενίσχυσης στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Με τον Μάριο Ηλία δεν έχει προκύψει ακόμη κάποια διαφοροποίηση, όμως το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά αν και είναι εξαιρετικά δύσκολα με τα σημερινά δεδομένα να αλλάξει κάτι. Αν θα μετακομίσει στην Ανόρθωση θα πρέπει να γίνει άμεσα κίνηση αντικατάστασης του και δεν είναι κάτι απλό.  

Πάντως, στο μυαλό των ανθρώπων του Εθνικού γυροφέρνει η περίπτωση ενίσχυσης με ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό. Αυτό θα ξεκαθαρίσει ίσως και μέχρι την υστάτη μιας και δεν αποκλείεται να μείνει η ομάδα ως έχει.  

Ενόψει του αγώνα με τον Ερμή εκτός πλάνων είναι ο Κονέ που είναι τραυματίας. Ο Χαραλάμπους επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ αύριο θα επιστρέψει και ο Ζάκπα. Οι δυο τελευταίοι ταλαιπωρήθηκαν από κορωνοϊό και μετά που τήρησαν τα πρωτόκολλα έπιασαν ξανά δουλειά. Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης Αντρέας και Κωνσταντίνος Ηλία.  

Αν θα είναι στη διάθεση του Κλάφουριτς ενόψει του αγώνα με τον Ερμή οι δυο παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από κορωνοϊό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Κροάτης τεχνικός.