ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Πρόταση -εισήγηση του {LS}: Η γιαγιά Κυριακού να γίνει ο Βιθέντε της Κύπρου

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Πρόταση -εισήγηση του {LS}: Η γιαγιά Κυριακού να γίνει ο Βιθέντε της Κύπρου

Είναι σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας να υπάρχουν αγνοί και πιστοί οπαδοί. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο καλό είναι να τιμάμε αυτούς τους οπαδούς και να μην τους ξεχνάμε.

Για τον Εθνικό Άχνας η γιαγιά Κυριακού δεν ήταν απλά μία οπαδός. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο. Η ίδια πάντα δίπλα στην αγαπημένη της ομάδα. Εκεί στην κερκίδα. Όλοι την γνώριζαν, την αγαπούσαν, την σέβονταν!

Ως LarnakaSports θα θέλαμε να μεταφέρουμε την εισήγηση μας στη διοίκηση του Εθνικού για ένα ξεχωριστό τρόπο που θα μπορούσε η ομάδα της Άχνας να τιμήσει την Κυριακού της. Είμαστε σίγουροι, βέβαια, ότι οι άνθρωποι του Εθνικού θα έχουν ήδη βάλει μπρος για να κάνουν διάφορες ενέργειες για τιμήσουν την αγαπημένη γιαγιά.

Θα σας πάμε λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Εκεί όπου πριν από περίπου δυο χρόνια η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να χαρίσει μόνιμη θέση στον Βιθέντε Ναβάρο Απαρίθιο που είχε φύγει από τη ζωή. Ενός πιστού οπαδού της ομάδας που είχε χάσει την όραση του πριν από πάρα πολλά χρόνια, παρόλα αυτά είχε για ολόκληρες δεκαετίες εισιτήριο διαρκείας για να στηρίζει τις νυχτερίδες.

Τι έκανε λοιπόν η Βαλένθια; Δημιούργησε ένα άγαλμα με τη δική του φιγούρα στη θέση όπου καθόταν επί δεκαετίες. Αν και ο οπαδός έχει φύγει από τη ζωή εδώ και δυο χρόνια, το άγαλμα του δεν έφυγε ποτέ από το 'Μεστάγια' θυμίζοντας τον σε όλους.

Γιατί λοιπόν να μην γίνει η γιαγιά Κυριακού ο Βιθέντε Ναβάρο Απαρίθιο της Κύπρου; Μία μόνιμη θέση στο Δασάκι τη δικαιούται!

Καλό ταξίδι, αιωνία της η μνήμη...