ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Αυξάνει ακόμη περισσότερο τους Κύπριους...

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Αυξάνει ακόμη περισσότερο τους Κύπριους...

Αρκετοί είναι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Εθνικό και με την απόκτηση των Κουμή και Περατικού, αυξήθηκαν. 

Ο Γιάννος Δημοσθένους από τα πέρσι στηρίχτηκε στο Κυπριακό στοιχείο και πίστεψε σε αυτούς, με τους ίδιους να τον βγάζουν ασπροπρώσοπο. 

Τη νέα χρονιά ο Εθνικός συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία και προσπαθεί να πρωοθήσει νεαρά ταλέντα οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον. 

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει πληθώρα κυπρίων στον Εθνικό με μπόλικο ταλεντο, όπως τα αδέρφια Μάριος και Ανδρέας Ηλία, καθώς και ο τρίτος αδερφός που θα είναι στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ο Κωνσταντίνος Ηλία. Από εκεί και πέρα οι Κονέ, Λουκάτζιης, Κουσιάππας, Κωνσταντίνος Ηλία, Χαραλάμπους, Χριστοφή, Κυπριανού, Ιωάννου και τα νέα αποκτήματα Κουμή και Περατικός, μαζί με αδέρφια Ηλία αποτελούν μία 13αδα ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά και να δόσουν λύσεις στον Ντιν Κλάφουριτς αλλά και αρκετές επιλογές. 

Σίγουρα κάποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες Β' Κατηγορίας για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ωστόσο το Κυπριακό στοιχείο θα συνεχίσει να είναι έντονο και τη νέα χρονιά στον Εθνικό.