ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Συνεχίζει δικαιωματικά ο «αρχιτέκτονας» του Εθνικού

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Συνεχίζει δικαιωματικά ο «αρχιτέκτονας» του Εθνικού

Ο Εθνικός Άχνας χθες(27/5) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τεχνικό Διεθυντή της ομάδας Γιάννο Δημοσθένου για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Η δουλειά που έκανε ο Δημοσθένους εδώ και δύο χρόνια στον Εθνικό φάνηκε αρκετά καλή και η διοίκηση της ομάδας την εκτίμησε και έτσι ανανέωσε την συνεργασία τους. 

Ο Δημοσθένους με αρκετά χαμηλό προϋπολογισμό προσπάθησε να φτιάξει μία ομάδα, η οποία θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην πρώτη κατηγορία. 

Ο Εθνικός φέτος, όχι μόνο κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας, αλλά "δάμασε" και κάποιες από τις μεγάλες ομάδες του Κυπριακού πρωταθλήματος (εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα, νίκη μέσα στο ΓΣΠ με 2-1 απέναντι στην Ομόνοια, εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ανόρθωση με 5-0) . 

Ο Γιάννος δουλεύει μεθοδικά με ένα συγκεκριμένο πλάνο και ποτέ του δεν επαναπαύεται, καθώς συνεχώς προσπαθεί να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος. 

Στόχος του για τη νέα χρονιά είναι να ετοιμάσει ένα σκληροτράχηλο Εθνικό με ποιοτικούς παίκτες και να φτιάξει ένα οργανωμένο σύνολο.