ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Δημοσθένους: «Θα είναι μικρότερο το μπάτζετ, υποχρέωση μου να βρω καλούς παίκτες»

Δημοσθένους: «Θα είναι μικρότερο το μπάτζετ, υποχρέωση μου να βρω καλούς παίκτες»

O Γιάννος Δημοσθένους μίλησε στον "Sports One" και τοποθετήθηκε για τα μεταγραφικά ζητήματα του Εθνικού Άχνας, όπως και για την ανανεώση της συνεργασίας τους για ακόμη δυο χρόνια.

Τα σημαντικότερα που είπε:

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Αντιλαμβάνεστε και οι δυο πλευρές ήταν πολύ ευχαριστημένες. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα επήλθε η συμφωνία. Ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό αλλά περιμένουμε τις ημερομηνίες έναρξης. Υπάρχουν πάρα πολλά που θα πρέπει να κάνουμε ως ομάδα. Προσπαθούμε να βγάλουμε ένα ακριβές πλάνο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

-Δεν θα αλλάξει ο βασικός κορμός. Ο στόχος είναι να παραμείνει ο μεγαλύτερος αριθμός των ποδοσφαιριστών. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή. Θα γίνουν κάποιες μικρό-αφαιρέσεις-προσθέσεις.

-Δεν υπάρχει κανένα νεότερο με τον Ιμπραχίμ Κονέ. Δεν προέκυψε καμία κρούση και τίποτε επίσημο προς την πλευρά. Έχει συμβόλαιο ο Κονέ αλλά και ο Μιγκελίτο. Ο Κοστόφσκι έχουμε συζητήσει μαζί του, λήγει το συμβόλαιο του αλλά καμία εξέλιξη. Είναι θετικός ο Γιόβαν στο να παραμείνει στην ομάδα μας. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αποχωρήσει. Θέλει όμως να πάει στην πατρίδα του λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

-Γίνεται μια αξιολόγηση για πολλούς ποδοσφαιριστές. Εκεί που κρίνουμε ότι αξίζει ο ποδοσφαιριστής και ταιριάζει στα οικονομικά μας θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Είναι υποχρέωση μου προς το Σωματείο να βρω καλούς παίκτες με τα νέα οικονομικά δεδομένα. Θα είναι μικρότερο το μπάτζετ.