ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Παλικάρι ο Εθνικός, στραβοπάτησε το ΑΠΟΕΛ

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Παλικάρι ο Εθνικός, στραβοπάτησε το ΑΠΟΕΛ

Παλικαρίσια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Εθνικού, καθώς στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι στο «Δασάκι» έληξε ισόπαλο 0-0. Το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να πετύχει γκολ, όμως βρήκε τον ανίκητο Μπογκατίνοφ και τον Εθνικό αρκετά προετοιμασμένο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε δυνατά. Στο 5' πέτυχε ένα γκολ όμως δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο επόπτης σωστά ακύρωσε το γκολ με το Κονέ να ήταν σε θέση οφσάιντ.

Μετά από τη φάση του ακυρωθέν γκολ για 25 λεπτά δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία στον αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία, καθώς βρήκε αρκετά καλά προετοιμασμένο τον Εθνικό. Η ομάδα του Κλάφουριτς περιόρισε τους πρωταθλητές και τους κράτησε μακριά από τα καρέ της.

Στο δεύτερο μέρος το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα και ανέβασε στροφές. Βρήκε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σόουζα, καθώς ο Μποκατίνοφ απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα η μπάλα μετά χτύπησε στη δοκό.

Ο Εθνικός απάντησε στις ευκαιρίες του ΑΠΟΕΛ, με τον Ηλία να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά, ήταν πολύ καλός, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Στο τέλος όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ, έτσι ήρθε το ισόπαλο 0-0.

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Μαρκόσκι (77' Φοινίρης), Γκλομπάρτ, Χριστοφή, Λαμπάν, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους (71' Χουντόμπιακ), Ηλία, Κονέ (89'  Ι.Μαρκόβσκι), Κοστόφσκι

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Σόουζα (74' Πάβλοβιτς), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις (90' Αλωνεύτης), Εφραίμ (65' Τάμαρι), Χαλένιους

Κίτρινες: Κυπριανού, Κονέ / Σόουζα, Μιχαΐλοβιτς

Κόκκινες: Χριστοφή (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α' Βοηθός Διαιτητής:Γεωργίου Παύλος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Παρατηρητής Διαιτησίας:Τσαγγάρης Μάριος