ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σιμόν: «Αφήνω μια καλύτερη εθνική απ' ότι ήταν όταν την ανέλαβα»

Σιμόν: «Αφήνω μια καλύτερη εθνική απ' ότι ήταν όταν την ανέλαβα»

Διάσκεψη Τύπου στα γραφεία της ΚΟΠ όπου ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε για τα 2,5 χρόνια που ήταν στην Εθνική μας και αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο.

Οι σημαντικότερες αναφορές του:

«Ως Κύπρος δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για αποτελέσματα. Αυτό που ζητώ από εσάς τους δημοσιογράφους, είναι να μην κρίνεται από τα αποτελέσματα αλλά από την διαδικασία.

Θα πω για κάποια πράγματα που είμαι περήφανος. Για τους συνεργάτες μου, είναι δύσκολος ο αποχωρισμός. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου. Διαπίστωσα ότι είχα να κάνω με σοβαρούς και επαγγελματίες οι οποίοι έπρεπε να ζουν με την αμφιβολία για την αξία τους. Χάρηκα γιατί σε αυτά τα 2,5 χρόνια δούλεψα με εξαιρετικούς επαγγελματίες

Από την πρώτη μέρα που συμφώνησα με την Κύπρο, έζησα εδώ με την οικογένεια μου, ήξερα τι συνέβαινε γύρω μου. Ήταν σημαντικό για μένα το προτζεκ. Ξέρω ότι κάποια μέρα θα επιστρέψω. Έκανα ότι μπορούσα. Θα με βλέπετε συχνά, θα έρχομαι τακτικά στην Κύπρο. Ότι έχω να πω στους παίκτες μου θα το πω σε προσωπικό επίπεδο.

Πολλοί προπονητές προτιμούν να αγωνίζονται με έμπειρους ποδοσφαιριστές, εγώ προτιμώ νεαρούς. Ήρθαν πολλοί νεαροί με μένα. Αφήνω μια καλύτερη εθνική απ' ότι ήταν όταν την ανέλαβα. Χρειάζεται να αποκτήσει DNA νικητή. Με την Σκωτία ήμασταν καλοί, μπορούσαμε να κατακτήσουμε την 3η θέση».