ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Συνάντηση Ερμή και Ομόνοιας Αραδίππου με το Δήμαρχο για το θέμα γηπέδου (εξελίξεις)

Συνάντηση Ερμή και Ομόνοιας Αραδίππου με το Δήμαρχο για το θέμα γηπέδου (εξελίξεις)

Όπως σας μεταφέραμε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Αραδίππου θα είχε συνάντηση με τους προέδρους του Ερμή και της Ομόνοιας για να συζητηθούν διάφορα θέματα που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες.

Ακόμη στην συνάντηση ο Δήμαρος, κ. Ευαγγελίδης ενημέρωσε για τα σχέδια και τις διαδικασίες για την ανέγερση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Θα επανέλθουμε με πιο αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα συνέβησαν στην συνάντηση. 

Για την ώρα παραθέτουμε την ανακοίνωση του Δήμου Αραδίππου για την συνάντηση: 

Κοινή συνάντηση του Δημάρχου και της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου με τους Προέδρους και αντιπροσώπους των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου ΕΡΜΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον Δήμο Αραδίππου, κοινή συνάντηση του Δημάρχου και της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου με τους Προέδρους και αντιπροσώπους των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου ΕΡΜΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες για τη διεξαγωγή των αγώνων τους στο υφιστάμενο γήπεδο και κατατέθηκαν προτάσεις για επίλυσή τους.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος, κ. Ευαγγελίδης προέβη σε ενημέρωση των συνέδρων σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και τις εξελίξεις αναφορικά με την εκμίσθωση κρατικής γης με σκοπό τη δημιουργία Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το 2011 ο Δήμος Αραδίππου απευθυνόμενος στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο Λάρνακας αιτήθηκε την εκμίσθωση της απαιτούμενης κρατικής γής για υλοποίηση του πιο πάνω έργου. Στη συνέχεια και μετά από επίπονες προσπάθειες του Δήμου το 2020 υποβλήθηκε σχετικό χωροταξικό σχέδιο. Περαιτέρω το 2021 υποβλήθηκε πλήρης τεχνοοικονομική μελέτη την οποία εξετάζει ο ΚΟΑ και ταυτόχρονα κατόπιν υποδείξεων του ΚΟΑ ετοιμάζεται Ειδικό Σχέδιο Ανάπτυξης (master plan) το οποίο θα κατατεθεί για έγκριση της εκμίσθωσης της γης.