ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Δημητρίου: «Ο Ερμής δεν είναι για Β' Κατηγορία, έχω προτάσεις από Κύπρο»

Δημητρίου: «Ο Ερμής δεν είναι για Β' Κατηγορία, έχω προτάσεις από Κύπρο»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ μίλησε ο πρώην παίκτης του Ερμή, Στέλιος Δημητρίου. 

Για την αποχώρηση από τον Ερμή: «Ήταν μία κοινή απόφαση. Είχαμε διαφορετικές σκέψεις και αποχώρησα φιλικά από την ομάδα. Κάτι προέκυψε αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν το καλύτερ:ο και για τους δύο η λύση συνεργασίας».

Για τη διαβάθμιση του Ερμή: «Ο Ερμής δεν είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας, θα επιστρέψει σύντομα. Φέτος κάναμε κάποια λάθη και στοίχησαν».

Για τον αριθμό ομάδων που έπεσαν και αν θα πρέπει να είναι δεκατέσσερις: «Φέτος έπεσαν τέσσερις ομάδες και εγώ διαφωνώ με αυτό. Θα μπορούσαν να μείνουν δεκατέσσερις ομάδες. Θα ήταν ένα καλό σενάριο για να αγωνίζονται περισσότεροι Κύπριοι παίκτες. Ίσως με την μείωση ομάδων την νέα χρονιά να μην πάρουν πολλές ευκαιρίες οι Κύπριοι παίκτες που πολλές φορές αποδείχτηκε ότι αυτοί βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά. Τρανό παράδειγμα η Ομόνοια και ο Εθνικός Άχνας».

Για τη νοοτροπία του Κύπριου ποδοσφαιριστή: «Πριν λίγα χρόνια ο Κύπριος παίκτης δεν είχε την νοοτροπία και τον επαγγελματισμό ενός ξένου. Πλέον τώρα βλέπω πολλούς Κύπριους παίκτες και από μικρές κατηγορίες να κάνουν προπόνηση μόνοι τους και να θέλουν να βελτιωθούν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να δωθεί και πίστωση χρόνου στα νεαρά παιδιά».

Για το πώς θα κινηθεί ο ίδιος στο μέλλον: «Τώρα είναι καιρός για καθημερινή προπόνηση. Υπάρχουν κάποιες προχωρημένες συζητήσεις με ομάδες αλλά θα πάρω τον χρόνο μου για να αποφασίσω. Έχω προτάσεις από ομάδες πρώτης κατηγορίας. Θέλω να αγωνίζομαι στο ψηλότερο επίπεδο αλλά σκέφτομαι και το εξωτερικό. Θέλω να συνεχίσω στην Κύπρο αλλά δεν λέω όχι στο να πάω ξανά εξωτερικό».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις ξανά από Αγγλία: «Υπάρχουν κάποιες προτάσεις από διπλανές χώρες. Για την ώρα δεν σκέφτομαι να πάω ξανά στην Αγγλία».

Για το αν υφίστανται οι πληροφορίες για πρόταση από τον Άρη Λεμεσού: «Είναι άδικο να λέω ενδιαφέρον από ομάδες. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν. Όταν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο μπορώ να το επιβεβαιώσω. Δεν θέλω να λέω παραπάνω πράγματα γιατί στο παρελθόν χάλασαν προφορικές συμφωνίες ».

Για το αν θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προβολή στις μικρές κατηγορίες αλλά και εκσυγχρονισμοί: «Πρέπει να ανέβει το επίπεδο στην β κατηγορία. Είναι δύσκολο για ένα παίκτη σε μικρή κατηγορία να τον δει κάποια ομάδα. Στην Σουηδία όλοι οι αγώνες ήταν τηλεοπτικοί. Πέραν από τα τηλεοπτικά υπάρχουν γήπεδα στην β κατηγορία που δεν πληρούν τα κριτήρια αλλά σιγά σιγά θα πρέπει να εκσυγχρονιστούμε σε αυτό τον τομέα. Θεωρώ όμως ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία βελτίωση».