ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Φανιέρος: «Τα έχουμε με την τύχη μας...»

Φανιέρος: «Τα έχουμε με την τύχη μας...»

Στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» και στην Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου Λούκας Φανιέρος.

Για την προσπάθεια του Ερμη, ως προς την αποφυγή του υποβιβασμού:
«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους.  Έχουμε αρκετά ακόμη  παιχνίδια στην συνέχεια.  Για να είμαι ειλικρινής αυτή την στιγμή οι ομάδες που βρίσκονται στον χώρο της διαβάθμισης είναι τα φαβορί. Τα έχουμε με την τύχη μας. Εκεί που είσαι πολύ  κοντά για να κερδίσεις χάνεις τους βαθμούς στο τέλος. Προχωρούμε… Δεν έχω στο μυαλό μου τον υποβιβασμό αλλά η Oμοσπονδία πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα που αφορούν την δεύτερη κατηγορία. Πρέπει να μικρύνουν οι διαφορές… Πέφτοντας κατηγορία αρχίζει κάτι καινούργιο και πάλι από την αρχή σε όλα τα επίπεδα. Επειδή σοβάρεψαν τα πράγματα στην Α’ κατηγορία και τα περισσότερα χρήματα πάνε στα ταμεία των μεγάλων ομάδων και εμείς τίποτα. Η ΚΟΠ δεν πρέπει να ξεχνά τις μικρομεσαίες ομάδες διότι για να κυνηγήσουμε τους δικούς μας στόχους  χρειάζονται χρήματα για να μην παλεύουμε αποκλειστικά μόνο για την διαβάθμιση».

Θέμα προπονητή:
«Στον Ερμή αλλάζουμε τον  προπονητή  όταν δεν πάει καλά από το πόστο του. Στηρίζω τον κ. Μαρτίδη όπως στήριξα και τους προηγούμενους προπονητές . Κάθε προπονητής που παίρνει ευκαιρία στην Α’ κατηγορία είναι μια ευκαιρία για εμπειρίες. Θεωρώ ότι πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε Κύπριους προπονητές. Δεν γίνεται να κάνουμε μπάτζετ που δεν μπορούμε να κάνουμε. Οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων κάνουν ένα μπάτζετ εκατομμυρίων και αν φύγουν τότε κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν και θα βάλουν τα χρήματα. Στις μικρές ομάδες είναι διαφορετικό γιατί αν δεν τα βάλω προσωπικά τα χρήματα τότε δεν προχωρούμε»

Ενοποίηση Ερμή με Ομόνοια Αραδίππου:
«Δεν είμαι αποκλειστικά  ο πρόεδρος του Ερμή και με ενδιαφέρει τι γίνεται στο χωριό μου.. Με απασχολεί και η Ομόνοια Αραδίππου για τις είναι οι συμπολίτες μου. Θα συνεχίσω τις προσπάθειες για την ενοποίηση. Πρέπει να γίνει μια ομάδα δυνατή στην Αραδίππου και θα προσπαθήσω για μια τελευταία φορά να τους πείσω ,αφήνοντας στην άκρη τα κομματικά Να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία σε δυο με τρία  χρόνια να κτίσουμε κάτι καλό. Υπάρχουν οι δεξιοί και αριστεροί και είναι λάθος. Αν ενωθούμε τότε θα μπορούμε να πηγαίνουμε και στην Ευρώπη . Τα κομματικά να μείνουν έξω από όλα αυτά. Εγώ θέλω  να βοηθήσω όλα τα παιδιά του χωριού μου. Δεν υπάρχει σεβασμός στην Αραδίππου Θα δω τι θα κάνω .. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει λεφτά από τον ΚΟΑ εκτός εμείς. Πήραμε ένα ποσό 40.000 τα τελευταία 50 χρόνια. Είναι χρόνια που κρατά αυτή η κολόνια. Αυτό είναι  προσβλητικό για το Δήμαρχο».

Πρόβλεψη για το ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλων:
«
Η απάντηση μου ΑΕΛ… Μου αρέσει γιατί παίζει με πάθος  με μαγεία μέσα στο γήπεδο.. ο Προπονητής έχει κερδίσει τους παίκτες και παίζουν με πάθος.. Δεν με εκπλήσσει να βλέπω Ανόρθωση και Απόλλων αλλά  ούτε την δική μου ομάδα». Μου αρέσει και το Παραλίμνι για το πάθος του. Η Ομόνοια δεν με πείθει. Για το  σημερινό ντέρμπι δεν μπορώ να προβλέψω. Πρέπει να καταλάβουν και οι δικοί μου ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να έχουν πάθος…»

Για το παιχνίδι με την Ν. Σαλαμίνα;. «Ευτυχώς δεν θα φύγει ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας. Πάντως ο προπονητής τους είχε αποτελέσματα ενώ οι δικοί μου προπονητές  δεν πήραν αποτελέσματα».