ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Δημητρίου για Φανιέρο: «Βάζει χρήμα, τρέχει μόνος του και έχει απαιτήσεις»

Δημητρίου για Φανιέρο: «Βάζει χρήμα, τρέχει μόνος του και έχει απαιτήσεις»

Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Στέλιος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον Active (107.4 & 102.5) και αναφέρθηκε στο πέρασμα του στην Βουλγαρία, όπως επίσης και στην εμπειρία του στον Απόλλωνα με τον Ολέ-Νικόλ, αλλά και για τώρα που βρίσκεται στον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Εγώ άρχισα από τον Απόλλωνα. Από τις ακαδημίες. Έπαιξα σε μικρές ομάδες, επέστρεψα στον Απόλλωνα όμως δεν πήρα ευκαιρίες. Ήταν καλό φρούτο o Ολέ-Νικόλ (σ.σ. γέλια). Το 2012 που πήγα στην Βουλγαρία, δεν υπήρχαν ευκαιρίες στις κυπριακές ομάδες για τους Κύπριους. Ποτέ δεν έλεγα όχι σε μια εμπειρία στο εξωτερικό. Ήταν μικρές οι εμπειρίες μου. Υπάρχει βρωμιά, κατέβηκαν στην Βουλγαρία οι οπαδοί για να μας δείρουνε με ρόπαλα μετά από χαμένο παιχνίδι (σ.σ. Λογκομοτίβ Πλόντβιν). Μου είπε ο τεχνικός διευθυντής στους δύο μήνες παρουσίας μου, πως για να παίζω πρέπει να του δίνω χρήματα από τον μισθό μου. Του είπα είμαι οκ, προτιμώ να καθαρίζω τα αποδυτήρια (σ.σ. γέλια). Έπαιξα σε παιχνίδι που κατάλαβα ότι κάτι πάει λάθος. Μπορεί να κάνω και λάθος».

Για το παρατσούκλι «Κρέπας»: «Παρατσούκλι που βγαίνει όταν είσαι μικρός χωρίς λόγο και αιτία, και σου μένει. Ήταν τότε που πρωτοβγήκαν οι κρέπες. Δεν είναι κακό, δεν με ενοχλεί. Είναι πολλοί Δημητρίου στην Α’ κατηγορία και έτσι ξεχωρίζω».

Για τα δεδομένα μετά την πανδημία: «Έχουν αλλάξει τα παιχνίδια. Θα πηγαίναμε να παίξουμε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, θα ήταν διαφορετική η τροπή, θα έσπρωχναν τους παίκτες. Για εμάς τις μικρές ομάδες, μπορεί να δουλεύει υπέρ μας, παρόλο που δεν μας αρέσει. Είναι σαν φιλικά προετοιμασίας από άποψη ατμόσφαιρας.

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Σαν Ερμή απέναντι στην Ομόνοια της Ευρώπης, ήμασταν αουτσάιντερ. Στην προπόνηση όμως, πιστεύαμε πως τώρα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμολογικό όφελος γιατί η Ομόνοια δεν είναι σε καλή περίοδο. Αν δεν κάνω λάθος είναι 9 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Λέγαμε ή θα ξεσπάσει η Ομόνοια ή θα συνεχιστεί το σερί τους. Διαβάσαμε την Ομόνοια, τον τρόπο παιχνιδιού της. Φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να είχαν κατοχή αλλά στο αμυντικό μέρος τους σταματήσαμε αρκετά».

Για τον Σατσιά: «Ο κάθε προπονητής θα φέρει κάτι διαφορετικό. Και με τον προηγούμενο πήραμε νίκες, φέρνουν τη δική τους φιλοσοφία. Όμως όταν φεύγουν, αφήνουν έργο. Ο τρόπος που αναπτυσσόμαστε, άλλαξε και το σύστημα, το πώς κινούμαστε χωρίς μπάλα. Δεν μπορεί να αλλάξει πολλά σε 1.5 μήνα. Νομίζω φάνηκε η διαφορά στον αγωνιστικό χώρο».

Για τους στόχους του Ερμή: «Είναι αρκετά καλό το υλικό μας. Δείχνει ότι η ομάδα επέστρεψε, όχι για να χαροπαλεύει. Θα παίξουμε αντάξια απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Είναι μια νέα ομάδα, με παίκτες που δεν ξέραμε ο ένας τον άλλον. Ήμασταν και άπραγοι λόγω κορωνοϊού. Θέλει χρόνο ο αθλητής να ρολάρει. Τώρα είμαστε στην φάση που μπαίνουμε στην ρουτίνα».

Για το γεγονός πως πήρε βαθμούς με Ομόνοια και AΠΟΕΛ: «Νομίζω έγινε ξανά το 2014. Κερδίσαμε νομίζω τον AΠΟΕΛ και ισοπαλία με την Ομόνοια. Ήμουν εκεί όταν κάναμε αυτή την καλή πορεία στον Ερμή. Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε με τον Ερμή (σ.σ. γέλια)».

Για τα δύο χέρια εντός περιοχής του Ντίαζ και Καραγκούνη: «Εγώ πιστεύω πως ήταν καθαρό το πρώτο πέναλτι. Στο πρώτο νομίζω προηγήθηκε σπρώξιμο στον Χολτ από τον Ντούρις και το χέρι είναι μετά».

Για την κακή εμφάνιση της Ομόνοια: «Δεν ένιωσα απειλητική την Ομόνοια, την πίεση. Απλά και οι οπαδοί, μηδενίζουν τα πάντα για την Ομόνοια. Πρέπει όμως να βλέπεις και την αντίπαλη ομάδα. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Γίνεται δουλειά και στις μικρές ομάδες».

Για την ομάδα που τον εντυπωσιάζει: «Μου κάνει εντύπωση η Καρμιώτισσα, παρόλο που τους κερδίσαμε. Ο τρόπος που παίζει, δεν τον βρίσκεις για ομάδα που βγαίνει από την Β’ κατηγορία. Έχω φίλους που παίρνουν χρόνο συμμετοχής εκεί. Ελπίζω να μείνουν πρώτη κατηγορία, όπως εύχομαι και για εμάς».

Για τον Φανιέρο: «Κάποτε κάποια πράγματα που ακούγονται είναι υπερβολικά. Βάζει χρήματα, τρέχει μόνος του την ομάδα… Θα είχα και εγώ απαιτήσεις. Ούτε ανακατεύεται στις προπονήσεις, έχει όμως απαιτήσεις. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει καλά».