ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Ανδρονίκου: «Είχαμε πίεση χρόνου, έβαλα τη δική μου πινελιά»

Ανδρονίκου: «Είχαμε πίεση χρόνου, έβαλα τη δική μου πινελιά»

Ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Ανδρονίκου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το ντεμπούτο με νίκη.

Η αρχική τοποθέτηση: «Πάντα ξεκινώ με το δεξί. Είναι μόνιμο αυτό».

Για το δύσκολο έργο που είχε: «Είμαι λίγο τυχερός γιατί έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και έχω τη δική μου πινελιά. Είχαμε πίεση χρόνου. Η ομάδα ακόμη είναι ανέτοιμη. Είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε. Ο Εθνικός είχε καλύτερη παρουσία στο γήπεδο, όμως είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες».

Για την απόκρουση πέναλτι από τον Καϊκέ: «Είχε κακή ψυχολογία. Δέχτηκε εννέα γκολ σε δύο αγώνες και το πέναλτι τον βοήθησε».

Τι αλλάξατε στην ομάδα και τι προσδοκίες έχετε για τη συνέχεια; «Ήρθαν παιδιά που δεν έκαναν προετοιμασία. Θέλουμε ένα μήνα για να είμαστε έτοιμοι και σε φυσική κατάσταση. Είναι και το θέμα της ομοιογένειας. Μας βοήθησε η νίκη για να έχουμε καλύτερο ηθικό. Θα κοιτάξουμε μέσα από επαναλήψεις να αυτοματοποιήσουμε πράγματα στο επιθετικό κομμάτι».

Για τη συνομιλία που είχε με τον κ. Φανιέρο ο οποίος παραδέχτηκε πως ότι του βγήκε στο γήπεδο: «Του είπαμε τι έχουμε απέναντι μας. ήταν συνειδητή επιλογή να πάμε σε γνώριμες λύσεις. Το να βλέπεις ποδοσφαιριστές από βίντεο είναι πολύ δύσκολο».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Την αδίκησε το αποτέλεσμα με τη Δόξα. Μεγαλώνει η δυσκολία αφού έχουμε μόνο τρεις μέρες προετοιμασία».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε και νέες παρουσίες. Εγγράφηκαν κάποιοι νέοι παίκτες. Οι Παραμπούλγκοφ και Καραγκούνης. Είναι διαθέσιμοι και θα είναι στην αποστολή».