ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Φανιέρος: «Είναι ιδιόρρυθμος προπονητής, τώρα που τον γνώρισα τον έμαθα»

Φανιέρος: «Είναι ιδιόρρυθμος προπονητής, τώρα που τον γνώρισα τον έμαθα»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Super Sport fm 104.0.

Μεγάλο διπλό στο Δασάκι πανηγύρισε η ομάδα σας: «Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς, εμένα η ομάδα δεν μου άρεσε στο 90λεπτο, είχαμε σκαμπανεβάσματα, τα είδε ο προπονητής και θα τα μεταφέρει στους παίκτες. Πρέπει με αυτές τις ομάδες να παίρνουμε νίκες».

Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον προπονητή Νίκο Ανδρονίκου: «Ο κ. Ανδρονίκου είναι ιδιόρρυθμος προπονητής, αυτός θα κάνει κουμάντο, αυτός θα φτιάξει την ομάδα και θα έχει την ευθύνη. Ο προπονητής πριν το ματς μου ανέλυσε τον αντίπαλο και το 90% τα είδα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για εμένα να διαβάζει και να μεταφέρει αυτά στους ποδοσφαιριστές».

Για την ενίσχυση; Πάτε για κάτι καλό, περιμένουμε την έκπληξη: «Προσπαθώ. Αν πετύχω αυτό που προσπαθώ θα είναι καλό για την ομάδα».

Για ποια θέση είναι; «Για την επίθεση. Έρχονται ακόμα δύο, ένας μέσος και ένας ακραίος για να κλείσουν και να δούμε τι θα κάνουμε με τον σέντερ φορ».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ισάξιος αντίπαλος αλλά θα τον κερδίσουμε».

Για τον Ραφίνια: «Ο Ραφίνια είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέραμε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η ατυχία ήταν ο Καμπράλ και μπορεί να μην τον κρατήσουμε. Θα δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός και θα αποφασίσουμε».

Ήταν πολύ καλός και ο τερματοφύλακας: «Δεν είχε ευθύνη ο τερματοφύλακας στα έξι γκολ με τον Απόλλωνα. Αυτοί που έφταιγαν εντοπίστηκαν και πήγαν στο καλό».
Έχετε ψηλές προσδοκίες κύριε Φανιέρο: «Έχουμε προσδοκίες και περιμένω ότι ο κ. Ανδρονίκου θα κάνει καλά την δουλειά του. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και μου αρέσει αυτό».

«Δεν λέω ότι ο προηγούμενος προπονητής δεν έκανε καλή δουλειά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν έρχονται άσχημα αποτελέσματα. Ακούμε διάφορα αλλά τώρα που τον γνώρισα τον έμαθα. Άκουγα ότι δεν μιλά με κανέναν και άλλα. Μιλά με όλους, ζητά την γνώμη μας και αποφασίζει. Οι ποδοσφαιριστές που κλείσαμε κοστίζουν το 1/3 από τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν»

Για τον ποδοσφαιριστή από την Καϊσάρ: «Περιμένουμε τον Μπαραγκούλκοφ που ήταν στην Καϊσάρ που παίζει με το ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής μας έλεγε ότι δεν έρχονται στον Ερμή ποδοσφαιριστές. Τώρα έχουμε πολλούς που θέλουν να έρθουν»

Ο επιθετικός είναι γνωστό όνομα; «Όχι δεν είναι γνωστός, είναι από α΄ κατηγορία Σουηδίας».