ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Από Βραζιλία ο εκλεκτός του άσου! (βίντεο/φώτος)

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Από Βραζιλία ο εκλεκτός του άσου!  (βίντεο/φώτος)

Δημοσίευμα από την Βραζιλία αναφέρθηκε στον Ερμή Αραδίππου και τον 23χρονο Βραζιλιάνο Τερματοφύλακα Καϊκέ Λουίς Σάντος.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ερμής είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μας αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιοoεπαφών και το πιο πιθανόν να υπάρξει συμφωνία. 

Ο τερματοφύλακας διαθέτει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βιτόρια και την σεζόν που διανύσαμε δόθηκε δανεικός στην Σέντρο Σπορτίβο Αλαγκοάνο.

Ο Καϊκέ αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Το Βραζιλιάνικο δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτήσει τον 23χρονο κίπερ ο Ερμής, δανεικό η με ελευθέρα μεταγραφή.

Το LarnakaSports έψαξε και έμαθε ότι ο τερματοφύλακας θα δοθεί με μορφή δανεισμού, μετά από πολλές προσπάθειες που έκανε ο Νίκος Παναγιώτου, κατάφερε να πείσει τον παίκτη και την ομάδα του.

Ο Καϊκέ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, καθώς ήταν διεθνής με την Κ20 της Εθνικής Βραζιλίας, έχει ύψος 1,98 και αγορά αξίας 650,000 ευρώ, με το ποσό αυτό να ξεπερνά κάθε άλλο τερματοφύλακα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Κύπρο. 

Εάν αποκτηθεί από τους "φτεροπόδαρους" μπορεί να πούμε ότι είναι ένα μεγάλο "μπαμ" για τον άσο και εκτός απρόοπτου θα γίνει το deal. 

Ο Νίκος Παναγιώτου υπολογίζει αρκετά πάνω του και θα είναι η πρώτη του επιλογή, καθώς τα πολύ καλά χαρακτηριστικά που διαθέτει Βραζιλιάνος, δεν δινεί δυνατότητα στον οποιονδήποτε προπονητή να τον έχει στον πάγκο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει υπογραφή ανάμεσα στον Ερμή και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας τον Καϊκέ. 

Δείτε βίντεο του γίγαντα τερματοφύλακα.