Επικαιρότητα

Ποδοσφαιριστής κατάγγειλε επώνυμα για εκβιασμό!

Ποδοσφαιριστής κατάγγειλε επώνυμα για εκβιασμό!

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης ήταν καλεσμένος στο Digital το μεσημέρι. Δείτε όσα είπε στον Πάνο Λάρκο, στη εκπομπή "Στην Κερκίδα"...

"Οι πληροφορίες πλέον πάνε στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες χρησιμοποείται αρκετά το red button. Υπήρχαν δυο μηνύματα αυτή τη βδομάδα που αφορούσαν ένα αγώνα στην Γ' Κατηγορία και είναι υπό εξέταση, όπως και άλλες ειδοποιήσεις από το red button τις τελευταίες 3-4 βδομάδες".

"Είχαμε και μια επώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία η οποία εδώ και 3-4 βδομάδες εξετάζεται και θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά οι Αρχές θα μπορέσουν να προχωρήσουν τις υποθέσεις. Έχει 1.5 χρόνο που φέραμε το red button, είχαμε αρκετές υποθέσεις αλλά δεν βλέπουμε να εκμεταλλεύονται αυτές τις πληροφορίες".

"Η επώνυμη καταγγελία είναι από ποδοσφαιριστή και αφορά εκβιασμό. Υπήρξε και δεύτερη καταγγελία που επιβεβαιώνει την αρχική. Είμαστε στην 4η εβδομάδα και ακόμα η καταγγελία αξιολογείται".

"Ευτυχώς που το φέραμε μόνοι μας και το λειτουργούμε μόνοι μας το red button γιατί αν πήγαινε σε κρατικές υπηρεσίες, θα μάγγωνε το κουμπί".

"Είναι τεράστιες οι εξελίξεις με τη νέα Ευρωπαϊκή Λίγκα. Το περιμέναμε ότι θα γινόταν αλλά όχι αυτές τις μέρες. Πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με όλους τους εταίρους. Φαίνεται ότι θα υπάρξει πολύ μεγάλο σχίσμα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".