ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Μπεργκ για συμβόλαιο: «Είμαι χαρούμενος στην Ομόνοια, έχουμε διάλογο»

Μπεργκ για συμβόλαιο: «Είμαι χαρούμενος στην Ομόνοια, έχουμε διάλογο»

Τα όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του.

«Ειμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα όπως και τα προηγούμενα μας τον Ολυμπιακό. Το ξεκίνημα στο παιχνίδι ήταν εντάξει όμως όχι και η συνέχεια. Σκοράραμε με ένα καταπληκτικό σουτ. Η απόδοση μας στο δεύτερο μέρος ήταν κοντά σε αυτό που θέλαμε. Μπράβο στους πάικτες για τη νοοτροπία, δεν τα έβαλαν κάτω, που δεν έπαψαν να πιστεύουν και κατάφεραν να κάνουν στο δέυτερο μέρος κάπως πιο κανονική εμφάνιση. Ήταν μία δύσκολη μάχη. Θα προετοιμαστούμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον λόγο της αλλαγής στην εμφάνιση στο δεύτερο μέρος: «Δεν πιστεύω ότι ήταν λόγω του τέρματος, γιατί βελτιωθήκαμε και πριν το πετύχουμε. Απλά επιστρέψαμε σε αυτό θέλαμε και έπρεπε να κάνουμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήμασταν εντάξει, μετά κάναμε πράγματα που συνήθως δεν κάνουμε, και θέλαμε να επιστρέψουμε σε αυτά που κάνουμε συνήθως. Ήμασταν πιο δημιουργικοί, πιο συμπαγής, φτιάξαμε ευκαιρίες, δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο στο ημίχρονο για να αλλάξουμε απλά επιστρέψαμε στα κανονικά μας επίπεδα».

Για το συμβόλαιο του:  «Έχουμε ένα καλό διάλογο με το σύλλογο. Είναι ευτυχισμένοι με τη δουλειά μου, είμαι ευτυχισμένος κι εγώ με την παρουσία μου εδώ. Θα συνεχίσουμε να συζητάμε.Όταν θα ολοκληρώσουμε αυτό το διάλογο θα δούμε που βρισκόμαστε...».