ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Ξέσπασε ο Κέρκεζ: «Αν θέλουν να με βρίζουν, εγώ είμαι πιο δυνατός»

Ξέσπασε ο Κέρκεζ: «Αν θέλουν να με βρίζουν, εγώ είμαι πιο δυνατός»

Τα όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά την πρόκριση της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ. 

«Ήταν ένας αγώνας για την πρόκριση. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Πάντα γίνονται ωραία και δυνατά παιχνίδια με ένταση, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ ήταν διαφορετική και καλύτερη με τον Σωφρόνη, έχει δική του φιλοσοφία και δύναμη. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που έπαιξαν όπως πρέπει. Σήμερα ήταν παιχνίδι μόνο για το αποτέλεσμα, ήρθε δύο μέρες μετά από ένα ντέρμπι και κάναμε ό,τι έπρεπε. Η νίκη είναι για τον φροντιστή μας, τον Μιχάλη Κλαδά, που έκανε εγχείρηση στην καρδιά, για τα περαστικά.

Όταν έρθει νέος προπονητής δεν ξέρεις πώς θα παίξει. Εμείς θέλαμε λίγο χρόνο να το καταλάβουμε. Στο ημίχρονο βλέπεις κάποια πράγματα. Έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να το πιστεύουν. Αξίζαμε και πήραμε μια πανάξια νίκη και προκριση.

Έλεγα ότι θέλαμε ένα μήνα να είμαστε όπως πρέπει. Θέλαμε λίγο καιρό γιατί ήρθαμε από μεγάλη αποχή, κάναμε κάποια πράγματα καινούργια στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά.

Ο κ. Καραπατάκης έχει πάντα τον σεβασμό μου. Από πρώτο παιχνίδι, κάποιοι άνθρωποι λένε για μένα ότι είμαι μουσουλμάνος χωρίς λόγο. Δεν το καταλαβαίνω. Αν νομίζουν ότι θα έρθω εδώ και δεν θα θέλω να κερδίσω… Τώρα έχουν προπονητή που είναι σαν εμένα. Αν είμαι μουσουλμάνος είναι πρόβλημα; Είμαι χριστιανός ορθόδοξος. Αν θέλουν να με βρίζουν, εγώ είμαι πιο δυνατός».