ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Ο ΑΣΙΛ παρουσιάσει ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ο ΑΣΙΛ παρουσιάσει ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον χθεσινό αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου παρουσιάσει ο ΑΣΙΛ. 

Η ενημέρωση του ΑΣΙΛ:

Πλούσιο φωτο ρεπορτάζ  του Γραφείου Τύπου, από τον χθεσινό, εκτός έδρας αγώνα, στην Αραδίππου. Συγκλονιστικό ματς - διαφήμιση του ποδοσφαίρου με ανατροπές, πέναλτι και κοντράστ συναισθημάτων. Καλύτερη η Ομόνοια Αραδίππου στο Α'μέρος που έκανε γκολ την μοναδική της ευκαριία στο ημίχρονο, κομβικός ο Ζαχαρουδίου που κράτησε το 1-0 αποκρούοντας πέναλτι του Αβραάμ. Δεν απείλησε η ομάδα μας η οποία ήταν νωχελική και προσπαθούσε να βρεί ρυθμό χωρίς να τα καταφέρνει. 

Στο Β'μέρος, ο ΑΣΙΛ μπήκε δυνατά χάνοντας ευκαιρία για το 1-1 αλλά, κόντρα στην ροή του αγώνα έγινε το 2-0 με τον Uros. Ο προπονητής μας, προχώρησε σε 3 μαζεμένες αλλαγές (προηγήθηκε αυτή του Αγγελου Ζευκή) με τους Παναγίδη, Στεφάνου και Κέκκου να δίνουν φρεσκάδα και να κερδίζουν πολλές μονομαχίες στο κέντρο. 

Ο ΑΣΙΛ έβαλε τρομερή πίεση στην αντίπαλη εστία και αφού μείωσε με πένανλτι του Ράνου, βρήκε την ισοφάριση με τον Βασίλη Βαλλιάνο λίγο πριν το τέλος. Η ομάδα του κ. Αντωνίου δεν έμεινε εκεί και έψαχνε με μανία την ολική ανατροπή όμως η κεφαλία του Ράνου σταμάτησε από αντίπαλο αμυντικό στην γραμμή. 

Στιυς 22β πλέον η ομάδα μας.

Επόμενος αντίπαλος: ΑΣΙΛ - Κούρρης Ερήμης (27/02/2021 η ώρα 15:00).