ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Ράνος: «Υπέροχο το κλίμα, θέλω να επιστρέψω στην Α΄ κατηγορία»

Ράνος: «Υπέροχο το κλίμα, θέλω να επιστρέψω στην Α΄ κατηγορία»

Ο επιθετικός του ΑΣΙΛ, Αντώνης Ράνος και πρώτος σκόρερ της ομάδας με οκτώ γκολ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα kerkida για την πορεία της ομάδας και τον ίδιο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:  

"Για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση όταν σταματάει και ξεκινάει το πρωτάθλημα συνεχώς. Χάνει τον ρυθμό και την φόρμα του. Έτσι όπως κάθε επανέναρξη ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα αλλά νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.   

Χθες ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε αυτό που θέλαμε στο τέλος. Και σημασία έχει μόνο αυτό!

Σίγουρα για έναν επιθετικό είναι ότι πιο ωραίο να σκοράρει και να νικάει η ομάδα του. Το κατάφερα και χθες και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Κάθε χρόνο φτάνω κοντά στο να βγω πρώτος σκόρερ, ελπίζω φέτος να είμαι πιο τυχερός και να τα καταφέρω.

Πιστεύουμε στην ομάδα γιατί είμαστε μια οικογένεια με υπέροχο κλίμα, πράγμα που το συναντάς δύσκολα στο ποδόσφαιρο και ήμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα έχουμε καταφέρει τους στόχους μας, δικαιώνοντας τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους της ομάδας που κάνουν τα πάντα για εμάς και είναι δίπλα μας.

Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα και να κλείσω την χρόνια όσο καλύτερα μπορώ. Και φυσικά να επιστρέψω ξανά στην πρώτη κατηγορία".