ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Να μην επηρεαστεί και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Να μην επηρεαστεί και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες

Ο ΑΣΙΛ δέχτηκε μία ήττα η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως έκπληξη.

Σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί μετά από προηγούμενα αποτελέσματα, πως η ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου μπορούσε να στραβοπατήσει στον Ύψωνα και να χάσει βαθμούς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά να συμβούν και ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεται μία ομάδα αλλά ούτε και να απογοητεύεται.

Το ΑΣΙΛ έχασε στον Ύψωνα, σε παιχνίδι που δεν περίμενε να χάσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί κάποιες απουσίες που είχε η ομάδα του ΑΣΙΛ να της στοίχησαν αλλά τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Άγγελος Ευθυμίου πρέπει να βρει τους τρόπους να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του, να μην τους αφήσει να επηρεαστούν από την ήττα με την ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα και να βρουν το καλό τους εαυτό για να επιστρέψουν στις νίκες άμεσα.

Το παιχνίδι που ακολουθεί σίγουρα είναι δύσκολο, καθώς ο ΑΣΙΛ υποδέχεται την Αλκή, η οποία μετά την τελευταία της αποτυχία, έχασε οποιεσδήποτε ελπίδες είχε για τη τετράδα.

Έτσι το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι δύσκολο και ο ΑΣΙΛ θα πρέπει να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται από την ήττα για να μην δεχθεί και άλλη.