ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Χριστοφόρου για διατησία, την ήττα και τον αγώνα με την Φλόρα

Χριστοφόρου για διατησία, την ήττα και τον αγώνα με την Φλόρα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφή μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο.

Αναλυτικά

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Να είμαστε χαρούμενοι μετά από ήττα δεν γίνεται. Φυσικά ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα καθώς χθες η εικόνα των 2 ομάδων δεν αντικατοπτρίσει το τελικό σκορ. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ήταν που ‘έκανε της ευκαιρίες , όμως με φάσεις κανείς δεν παίρνει βαθμούς. Η ουσία είναι ότι χάσαμε τον αγώνα σε ένα ντέρμπι και μας μένει η καλή εμφάνιση».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Σίγουρα δεν είναι καλό που είμαστε χαμηλά ωστόσο όλες οι ομάδες που μας κέρδισαν εκτός έδρας θα έρθουν και στο Παπαδόπουλος. Ενώ βλέπουμε και πόσο αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα. Ακόμα και ο Απόλλωνας που φάνταζε ποιο φορμαρισμένος δέχθηκε 2 ήττες. Οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές. Με δύο νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΕΕΚ και ΑΕΚ ανεβαίνουμε αυτόματα στην βαθμολογία. Είναι μικρές οι διαφορές και ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι καλό το ότι δεν έχουμε βαθμούς εκτός έδρας αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν πιστεύω ότι τα λεγόμενα ντέρμπι υπάρχει για μένα ορισμός ντέρμπι καθώς όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα μέχρι τέλους».

Για την διατησία: «Δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο θέμα διαιτησίας. Εμείς αυτό που είπαμε είναι ότι δεν μείνουμε την νίκη της ΑΕΛ γι αυτό και δώσαμε συγχαρητήρια. Για την διαιτησία επιμένουμε ότι ο τρόπος που σφυρούσε δεν άφησε τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα με την Φλόραν: «Υπάρχει μπροστά μας τον Ευρωπαϊκό με την Φλόραν όπου θέλουμε την πρώτη μας νίκη στην Ευρώπη. Μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα της στην Εσθονία. Θέλουμε την νίκη για λόγους γοήτρου για οικονομικούς και για να δώσουμε βαθμούς στην Κύπρο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Σήμερα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια. Δεν υποτιμούμε την Φλόραν αλλά θεωρούμε ότι από εμάς εξαρτάται η εξέλιξη του παιχνιδιού».