ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Οι θέσεις του Τσίκινη για τις αμφισβητούμενες στο Τσίρειο

Οι θέσεις του Τσίκινη για τις αμφισβητούμενες στο Τσίρειο

O Ηρακλής Τσίκινης μέσα από την εκπομπή SUPER MONDAY ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις που προέκυψαν μέσα από ντέρμπι ΑΕΛ - Ανορθωση...

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ελλαδίτης πρώην διεθνής ρεφ:

ΦΑΣΗ 1/ (08:00) Ζητάει πέναλτι η Ανόρθωση- "Ο τερματοφύλακας πρώτα βρίσκει τη μπάλα και μετά τον παίκτη. Δεν είχε τον χρόνο να αποφύγει τον επιθετικό. Αν δεν έβρισκε τη μπάλα θα μιλούσαμε για πέναλτι. Δεν υπάρχει πέναλτι, είναι μια αναπόφευκτη σύγκρουση".

ΦΑΣΗ 2/ (15:20) Φάουλ για ΑΕΛ πριν το 1ο γκολ- "Καθαρή η παράβαση, βρίσκει χαμηλά στο πόδι τον επιθετικό. Ξεκάθαρη επαφή, σωστά δίνεται".

ΦΑΣΗ 3/ (23:00) Φάουλ για Ανόρθωση πριν το 1-1- "Και εδώ υπάρχει παράβαση. Τον βρίσκει χαμηλά με το δεξί πόδι, σωστά δίνεται το φάουλ υπέρ της Ανόρθωσης".

ΦΑΣΗ 4/ (24:30) Φάουλ για ΑΕΛ πριν το 2ο γκολ- "Σηκώνει λίγο συζήτηση... Δεν είναι ανύπαρκτο, τον κρατάει με το χέρι χαμηλά στην μέση. Πέφτει μεν λίγο θεατρικά αλλά μόνο ο διαιτητής μπορεί να κρίνει αν είναι ικανή για φάουλ. Πάω με τον διαιτητή γιατί ήταν κοντά και μπορεί να δει αν το κράτημα είναι ικανό να ρίξει κάτω τον επιθετικό. Με την κίνηση του με το χέρι ο επιθετικός δεν βρίσκει τον αμυντικό για να δικαιολογεί επιθετικό φάουλ".