ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Χριστοφόρου για ΑΕΛ, γήπεδο, Αρτυματά και συμβόλαια!

Χριστοφόρου για ΑΕΛ, γήπεδο, Αρτυματά και συμβόλαια!

Στην εκπομπή του Digital TV μίλησε ο ΕΤ της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου. 

Τα όσα είπε: 

 "Μια δύσκολη έξοδο, πάντα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας όταν πηγαίνεις στο Τσίρειο και αντίπαλος είναι η ΑΕΛ. Είναι σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας"

- "Είτε είναι διπλό είτε είναι εντός έδρας οι νίκες δίνουν κέρδη. Μείναμε λίγο πίσω και θα ανεβούμε βαθμολογικά αν κερδίσουμε. Κατανοούμε την συζήτηση που γίνεται για τα αποτελέσματα των εκτός έδρας. Στα πόδια των παικτών μας είναι να αλλάξει."

- "Ο Αμπαρτζουμιάν ακολουθεί μεγάλο μέρος της προπόνησης, έχει καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Η μόνη απουσία είναι ο Μπουσουλάζιτς."

- "Όποτε παίζουμε στην Λεμεσό, μεγάλη μερίδα ζει εκει, είναι ντέρμπι το παιχνίδι, περιμένουμε αρκετό κόσμο. Η ΑΕΛ μας παραχώρησε ολόκληρη την Δυτική κερκίδα. Ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια".

- "Είναι μια σειρά επαφών του Ευγένιου Χαμπουλλά με ανθρώπους της UEFA που είναι σχετικοί επί του θέματος. Θέλουμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα τι χρειάζεται το γήπεδο να αδειοδοτηθεί. Δεν μένει αδρανής η Διοίκηση, το χειρίζεται ο Πρόεδρος. Θέλουμε να μάθουμε τι απαιτείται για να πάρουμε την άδεια. Να ξέρουμε χρονικά και οικονομικά πόσο θα μας κοστίσει".

- "Είναι ένα ζήτημα αυτό του Αρτυματά που απασχολεί την Διοίκηση. Την κατάλληλη στιγμή θα παρθούν οι αποφάσεις. Το... φωνάζει το γήπεδο. Σε όλα τα συμβόλαια που λήγουν θα το χειριστεί η Διοίκηση μας."

- "Θα συνεχιστεί και στις επόμενες αγωνιστικές η κάθοδος των ξένων βαρίστων, αυτή είναι η μοναδική απόφαση που γνωρίζουμε".