ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ζητά εξηγήσεις από τον Κετσπάγια η διοίκηση

Ζητά εξηγήσεις από τον Κετσπάγια η διοίκηση

Οι χθεσινές αινιγματικές δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τα όσα φέρονται να συμβαίνουν στην Ανόρθωση το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έμειναν αναπάντητες από την επίσημη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0 (δες ΕΔΩ), ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου τόνισε πως η διοίκηση Χαμπουλλά θα ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από τον Γεωργιανό τεχνικό για το τι μπορεί να εννοούσε με τα χθεσινά δημόσια λεγόμενά του.

Μπορεί να μην το δηλώνουν ξεκάθαρα οι παράγοντες της Ανόρθωσης, όμως μοιάζουν να είναι αρκετά ενοχλημένοι και δυσαρεστημένοι από την στάση του Κετσπάγια και τα όσα αφήνει να αιωρούνται για την κατάσταση στα ενδότερα της ομάδας.

Αναλυτικά, το τι είπε:

«Από τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής μας δεν ήθελε να διευκρινίσει το τι εννοούσε, προφανώς και εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία να ερμηνεύσω τι μπορεί να εννοούσε. Να είστε βέβαιοι όμως, πως την συγκεκριμένη ερώτηση θα την κάνει η ίδια η διοίκησή μας προς στον Τιμούρ, για να λάβει μια συγκεκριμένη απάντηση».

Πηγή: 24sports