ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Μαχητές για Ολύμπιο: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ, ο αγώνας συνεχίζεται»

Μαχητές για Ολύμπιο: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ, ο αγώνας συνεχίζεται»

Ενημέρωση από το Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για την προσπάθεια που κάνει για βοήθεια και στήριξηπρος τον Ολύμπιο, ένα νεαρό οικογενειάρχη με σοβαρά οικονομικά προβλήματα:

"Όπως είχαμε προαναφέρει στην ανακοίνωση μας στις 16.02. για το θέμα του Ολύμπιου θέλαμε όλη αυτή η διαδικασία να διεξαχθεί με πλήρης διαφάνεια γιατί μιλάμε για ένα πολύ λεπτό ζήτημα.

Καταρχήν θέλαμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλον αυτό τον κόσμο που έχει συνεισφέρει μέχρι σήμερα στο Ταμείο Κοινωνικής Ευθύνης, και μόλις σε 6 ημέρες να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό για τις ανάγκες και τον στόχο που είχαμε θέσει ως πρώτο βήμα. Ένα ποσό που μας έχει δώσει την δυνατότητα να καλυφθούν τα αρχικά ενοίκια για την μετακόμιση της οικογένειας του Ολύμπιου σε ένα σπίτι βιώσιμο και λειτουργικό.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν γίνει πολλές επισκέψεις σε σπίτια και το Σάββατο δώσαμε τα χέρια με ιδιοκτήτη τον οποίο ευχαριστούμε επίσης για τις υποχωρήσεις που έχει κάνει βοηθώντας και αυτός με τον τρόπο του τον Ολύμπιο.

Εντός των ημερών θα υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου με την μετακόμιση της οικογένειας. Σε όλο αυτό να ευχαριστήσουμε και την ομάδα Προσφέρω απλόχερα / Κυπρος για όλη την συνεργασία όλες αυτές τις μέρες.

Οι εισφορές συνεχίζονται και ο αγώνας δεν σταματά :  https://maxhtec94.com/site/ταμειο-κοινωνικης-ευθυνης/

Για άλλου είδους συνεισφοράς παρακαλούμε απευθυνθείτε στην επαρχία που σας βολεύει με απευθείας επικοινωνία στους πιο κάτω συνδέσμους : 
Famagusta Ghetto
ΚΟΦΙΝΟΥ CLUB
OVEST CLUB
POLEMIDIA CLUB

Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου".