ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Χριστοφόρου: «Δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε, δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ»

Χριστοφόρου: «Δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε, δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ»

Τα όσα δήλωσε ο Ε/Τ της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ. 

-"Θα χώριζα σε τρεις άξονες το παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα οφείλουμε να είμαστε σωστοί. Υπήρξε μια ομάδα που κέρδισε σήμερα και αυτή ήταν η ΑΕΛ. Ήδη ο πρόεδρος μας έχει συγχαρεί με μήνυμα του τόσο τον Ανδρέα Σοφοκλέους όσο και τον Ανδρέα Γιάπα. Η νίκη της ΑΕΛ υπήρξε δίκαιη με βάση το τι έδειξαν οι δύο ομάδες μέσα στο γήπεδο. Ο δεύτερος άξονας είναι το τι είδαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας σήμερα υστέρησε. Δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε, δεν ήταν η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος σήμερα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε να ήμασταν απειλητικοί. Υπήρξε μια φάση με τον Καλτσά και τίποτα πέρα από αυτό. Στο δεύτερο μέρος είχαμε και πάλι μια ευκαιρία με τον Καλτσά και στο τέλος από δικό μας λάθος ήρθε ένα γκολ που δεν βρήκαμε τρόπο να το ανατρέψουμε.

 

Ο τρίτος άξονας και θέλω να τονίσω ότι έρχεται τρίτο στην σειρά της αξιολόγησης είναι κάποιες φάσεις που θέλουμε να δούμε ξανά όπως το γκολ που σημειώσαμε με τον Κβιλιτάλια ή τον Αβραάμ και ακυρώθηκε ως οφσάιτ αλλά και μια φάση στο 82ο λεπτό πάλι με τον Κβιλιτάλια που είναι πιθανόν να έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι".

Για το αν επηρέασε το ότι έλειπαν πολλοί παίκτες με τις εθνικές τους...

"Είναι προφανές όταν έντεκα ποδοσφαιριστές σου απουσιάζουν. Κάποιοι όπως ο Τζουρ δεν πρόλαβαν και να είναι στην ώρα τους ώστε να είναι και στην αποστολή, σε κάποιο βαθμό σε επηρεάζει. Όμως είμαστε η Ανόρθωση, είμαστε η ομάδα που ήρθαμε εδώ ως πρωτοπόρος και το να στεκόμαστε σε δικαιολογίες δεν μας αρμόζει".

Για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η Ανόρθωση...

"Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Στόχος μας από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε με νίκες, ώστε τα όσα έχουμε χτίσει μέχρι τώρα να μην πάνε χαμένα".