ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Διαψεύδει ο Πηλακούτας τα περί προπονήσεων... (δηλώσεις)

Διαψεύδει ο Πηλακούτας τα περί προπονήσεων... (δηλώσεις)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 την παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας τις τελευταίες ημέρες στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» και διέψευσε ότι παίκτες χωρίζονται σε γκρουπ και ακολουθούν πρόγραμμα προπονήσεων

«Όχι δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις ανά γκρουπ, απλά κάποιοι παίκτες που βρίσκονται κοντά τρέχουν κοντά στο γήπεδο ή μέσα. Ένα άτομο ή και δύο, τηρούν τις αποστάσεις κάτι που επιτρέπεται με βάση το διάταγμα. Τα μπάνια, το γυμναστήριο είναι κλειστά. Όπως όλος ο κόσμος βγαίνει για τρέξιμο, έτσι και οι ποδοσφαιριστές μας».

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν παίκτες της Ανόρθωσης να κάνουν προπονήσεις ανά τετράδες, κάποιες φορές και στην παρουσία γυμναστή, ανέφερε: «Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι μιλάτε για κάποιες φωτογραφίες, σε κάποιες από αυτές ήμουν και εγώ μέσα. Εγώ είμαι συνεχώς στο σπίτι, δεν ξέρω εάν είναι παλαιότερες, μάλλον είναι πριν τις 15 Μαρτίου. Ο γυμναστής στέλνει βίντεο με τις ασκήσεις στους παίκτες».

Πηγή: Goal