ΑΝΟΡΘΩΣΗ

«Κύπρος η δεύτερη μου πατρίδα, ευχαριστώ την Ανόρθωση και τον κόσμο της» (φώτος)

«Κύπρος η δεύτερη μου πατρίδα, ευχαριστώ την Ανόρθωση και τον κόσμο της» (φώτος)

 Η οπαδική σελίδα της Ανόρθωσης στο Facebook, "Pride of Famagusta - Glory Days" επικοινώνησε με έναν παλιό γνώριμο.

Ο λόγος για τον πρώην σέντερ φορ της Ανόρθωσης  Σέρπο Νίκολιτς,  που την σεζόν 1994-95 αγωνίστηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου και πανηγύρισε μαζί της το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

"H σελίδα μας σήμερα είχε την ευκαιρία και την χαρά να μιλήσει με τον παλιό επιθετικό της ομάδας μας Σέρπο Νίκολιτς. Ο Σέρπο αγωνίστηκε την περίοδο 1994 - 1995, περίοδο κατά την οποία ο Σύλλογος μας πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην προσφυγιά. Ο Σέρβος επιθετικός σε 32 συμμετοχές με την ομάδα μας σκόραρε 15 φορές. Δυνατός επιθετικός με πολύ καλό αριστερό σουτ.

Δεν ξεχνά την Ανόρθωση και την Κύπρο και μαζί με το μήνυμα του, μας στέλνει και δύο φωτογραφίες με τη φανέλα της Ανόρθωσης, αυτήν που φορούσε τότε.

yretnben

"Ο κόσμος της Κύπρου είναι στην καρδιά μου. Η Κύπρος είναι η δεύτερη μου πατρίδα. Εύχομαι να ξεπεράσετε σύντομα όλο αυτό που συμβαίνει.

Ήταν ωραία μετά από τόσα χρόνια που πήραμε το πρωτάθλημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Ανόρθωσης και στον κόσμο. Για όλα. Και για το τότε συμβούλιο με τον μεγάλο πρόεδρο (σημ. Κίκη Κωνσταντίνου).

Θα σας αγαπώ για πάντα. Πολλά φιλιά ! "

Στην κεντρική φωτογραφία ο Νίκολιτς σε αγώνα με την Ομόνοια στο Μακάρειο".